Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nin haki konusunda aldığı tavır en azından beni bir tık daha mutlu etti.aptal meyvenin bu arctan sonra çok bir anlamı kalmayacak gibi.
Haki zaten önemli ama meyvenin gücü yatsınamaz. Diger türlü amiraller ne yapacak? Ya da law-kid. Fark haki'de tabiki orasi ayri.
Dövüşte tat yok, bölümlerde ilgi ve merak yok.

Yemin ediyorum bom boş bakıyorum öyle resimlere. Niye böyle olduk wan piz...
Ondan ziyade algı meselesi. Karamsar olundugu için. Meyve meselesinin elbaf'ta oturacagini düsünüyorum. Oda komedi olayini abartti o nedenle yoksa bu meyvede bile rahat kurgu yapilabilir. Ayrica BB vs'si var. Meyve iptal olunca luffy ne yapicak? Kaido'nun dedigi gibi haki kasmasi lazim bundan sonra. Asıl bölümler şimdi basliyor. Bir şekilde powerlar verilecekti iyi veya kötü. Wano kötü islendi sadece luffy'den dolayi degil. Wano sonrasi ödüller ve dış dünya ile toparlanmaya baslar. Bakalim shici'lere ne oldu. BB ne yapti sabo falan, wci. Vivi diyordu ne oldu. Belkide saglam bi başka savaş oldu ama bilmiyoruz ya da büyük olaylar,shanks veya mihawk'la alakali, belki aokiji birseyler yaptı.
 
Site hiç bir şeyden zevk almayan tiplerle dolu... Allahım yorum okumaya teori okumaya gelen en meraklı kişilerdenim ama yorumlara bak.
Dostum ben gibi hayatsızlar nika olayından sonra buraları istila ettik. Hayatlarımızdaki negatif enerjiyi insanlara empoze ederek rahatlıyoruz. Maruz gör lütfen.
Teori vb şeyler için yutup çok daha kullanışlı. Capo, Nemo, tefo gibi kanallar bu noktada teori arzunu bir nebze olsun tatmin edecektir.
 
>Son 3 bölüme nazaran mantıken daha az absürt sahneler vardı ama dövüşün zevki yok. Kaido bile yıldırım tutmanın ne kadar saçma bir güç olduğunu söyledi te Allah'ım adam kendi çizdiği karaktere eleştirtiyor kendini.
>Dikkatimi celbeden başka bir noktaya değinmek istiyorum mesela Big Mom, üzerindeki Law'ı yumruklayacağına eliyle tutup çekmeyi denese daha mı mantıklı olurdu o saf gücüyle diye düşünmüştüm. Şimdi Kaido yakasından tutan Luffy'nin ellerine sopayla vurdu çekiştirdi fayda etmedi hangisi daha mantıklı hareket desen Kaido'nun yaptığı derim.
>Luffy'nin yıldırımdan kaçan adamın yakasından tutup güdümlü saldırı yapmaya çalışması da mantıklı ama vücudun düz bir hat şeklinde değil de dalgalı biçimde esnemesi göz zevkini bozuyor.
>Meyve yeteneklerini çokta büyütme esas önemli olan haki derken savurduğu sopasını hibrit halinin gücüyle kullanan adama Luffy'nin hakili dev yumrukla cevap vermesi hoş olmuş.
Ben kaçınılmaz olandan zevk almaya bakarak orta verdim bölüme. Bu arada uçan kuşlara selam olsun, Allah seni ıslah etsin E.Oda :mincika:
 
Bölümde tek güzel kısım, kaiodunin haki olmadan, sadece meyven işe yaramaz dedikten sonra , luffy hakinin dibine vurup dev hakili yumruğu yapması...

Diğer bütün yerler tekrardan ibaret olduğu için, (aglak Momo, ölmeyen orochi, mağdur wano, gıcık samuraylar)
Kötü bölüm....
 
Adını unuttuğum ninja teyzemiz parmağını Momo'nun kulağından soksa da beyin yaşını da bir olgunlaştırsa keşke. Ağla ağla yeter yav.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık