Haki zaten önemli ama meyvenin gücü yatsınamaz. Diger türlü amiraller ne yapacak? Ya da law-kid. Fark haki'de tabiki orasi ayri.Oda'nin haki konusunda aldığı tavır en azından beni bir tık daha mutlu etti.aptal meyvenin bu arctan sonra çok bir anlamı kalmayacak gibi.
Ondan ziyade algı meselesi. Karamsar olundugu için. Meyve meselesinin elbaf'ta oturacagini düsünüyorum. Oda komedi olayini abartti o nedenle yoksa bu meyvede bile rahat kurgu yapilabilir. Ayrica BB vs'si var. Meyve iptal olunca luffy ne yapicak? Kaido'nun dedigi gibi haki kasmasi lazim bundan sonra. Asıl bölümler şimdi basliyor. Bir şekilde powerlar verilecekti iyi veya kötü. Wano kötü islendi sadece luffy'den dolayi degil. Wano sonrasi ödüller ve dış dünya ile toparlanmaya baslar. Bakalim shici'lere ne oldu. BB ne yapti sabo falan, wci. Vivi diyordu ne oldu. Belkide saglam bi başka savaş oldu ama bilmiyoruz ya da büyük olaylar,shanks veya mihawk'la alakali, belki aokiji birseyler yaptı.Dövüşte tat yok, bölümlerde ilgi ve merak yok.
Yemin ediyorum bom boş bakıyorum öyle resimlere. Niye böyle olduk wan piz...