Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ada büyüklüğünde yumruk ne yau. Kaido bir şeyler daha yapsa bari.
Galiba bu son bölümdü çünkü sondaki editör notunda "kudretli yumruğun etkisi" yazıyor. Kaido'nun son sözlerinden Luffy'nin Haki'sini küçümsediğini anlıyoruz ama Luffy son yumruğuyla Haki'sinin hiçte azımsanmayacak kadar fazla olduğunu gösterecek galiba.

Momo'ya inancını yineledi muhtemelen Momo bütün gücüyle adayı çekecek Luffy'de sağlam bir darbe vuracak ve Kaido tıpkı Doflamingo gibi yeri öpecek sonra ateş bulutları dağılacak ve Luffy o yumruğu boşuna o kadar büyütmedi, adayı tutup yere indirecek. Sonra kılıcı çekip Kaido'yu kesecek muhtemelen.
 
Bence bu bölümden sonra; seri sonunda meyvesiz Roger = Zoro, Luffy ise daha da üst bir seviye olacağı bir kez daha ortaya çıktı.
Roger ile Zoro kıyaslanamaz bile. 30'lu, 40'lı yaşlar dersen anlarım da seri sonunda o seviyelere çıkmamalılar. Luffy'nin geçmesi için bir sebebi var o çünkü seçilmiş kişi Joy Boy ve serinin en absürd ve güçlü meyvesi olan Güneş Tanrısı Nika meyvesi kullanıcısı. Dedesi en güçlü denizci, babası çok güçlü bir devrimci ve D. soyundan geliyor. Zoro'nun böyle bir şeyi yoktur. Soylu bir Wano samurayının soyundan geliyordur muhtemelen ama Luffy'le kıyaslanınca esamesi bile okunmaz. Luffy'nin zirvede bitirmesi mantıklı fakat Zoro ve Sanji seri sonu maksimum amiral üstü - Yonkou seviye arasında olmaları lazım. Roger ya da WB seviyeye çıkarlarsa o efsanelerin bir ağırlığı kalmayacak.
 
Oda'nin haki konusunda aldığı tavır en azından beni bir tık daha mutlu etti.aptal meyvenin bu arctan sonra çok bir anlamı kalmayacak gibi.
 
Diğer bölüm Momo görürüz bol bol. Hazır Kaido uçuyorken Momo ıkına ıkına Onigashima'yı çeker ve inşallah Luffy o yumruğuyla Kaido'yu Big Mom'ın yanına gönderir. Artık bitsin dövüş tamamen.
 
Luffy demek yukarda onca vakit Kaido’nun saldırılarını yerken bu devasa yumruğu hazırlıyormuş.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık