Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal'ın, Nika bebesinin ağzına vuracağı şamarı dört gözle bekliyorum. Ondan sonra görürsün tutup yıldırım atmayı, göz pörtletmeyi falan...
Yemin ediyorum hayali bile güzel...
Nika tam kahkaha atarken, Teach gerilip ağzının ortasına yamili sumsuğu bir koyacak, nevri dönecek çakma tanrının. Umarım son gülüşü olur.
Öyle bir şey olmayacak çünkü Luffy ana karakter :) ve hiç bir ama hiç bir shounen'de ana karakter yenilmez yenilse bile döner tekrar yener Karasakal'da aynı kaderi yaşayacak burada işleniş önemli tabiki.
Amiraller,Korsanlar hepsi zamanı geldiğinde yatacak.
Tabi bende Karasakal kazansın isterim fakat nerdeeee :)
 
Keşke gomu gomu meyvesinin içine iki meyve sakladık sadece layık olanlar ikinci meyveyi uyandırabilir tarzı 800 yıllık bir plan kurgulasydı Oda. Naruto'ya dönerdi iş ama en azından daha az zoruna giderdi milletin.


Bu arada meyvenin o kadar absürt gücü çıktı. Gidip yıldırım yakalanmasına mı şaşırdınız? Kaldı ki yıldırımı başka neyle yakalayabilirsiniz? Kabloların niye etrafına yalıtkan plastik çekiyorlar?
yıldırımı neyle yakalayamazsın diye sorsaydın cevabı plastik olurdu.
kablolara plastik yalıtkan çekilmesi elektrik kaçmasın diye değil, tele başka iletken değmesin diyedir. elektriği kabloda tutan plastik değil, iletken teldir.
 
İmpel Down'daki Zoan uyanışı açmış olan karakterler kişiliklerini kaybetmişti. Zoan meyvelerinin kişiliği varmış bu durumda uyanış açan kişi meyvesinin iradesine giriyor ya da tam tersi. Şu anda Luffy'nin kişiliği tam kendisi değil. Ya meyveyi idaresine alacak ya da böyle çift kişilikli takılmaya devam edecek.
 
3 haftadır bölümleri okumuyorum neredeyse. Şöyle bir göz gezdirip geçiyorum.Tüm bölümde sadece Bepo'ya takıldım.Maskot özelliklerini dibine kadar taşıyor . Killer,Zoro,Sanji, Jinbei savaşta akarken, peluş yangına kaybediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık