Ben kaç kere söyledim Zoro'yu da mahvedebilir diye. Şaşırmam artık hiç bir şeye.Sen yine de hazır ol "kaptanımdan daha azını beklemezdim" diye boş yapabilir her an.
Zaman atlamasından beri bozmuştu bir anda olmadı da tüy dikmek için bu bölümleri bekliyormuş Oda efendi.Çok garip 1 bölüm ile serinin seyri nasıl değişti... 1044 laneti.
Kaidonun yine alt yapısı sağlam ve yorulduğunu mangada hissediyoruz ama luffy kaç kere bayıldı üstüne sürekli yeni güçler filan derken bir de sürekli kendini yeniliyor. Kaido farkındaysan bir yonkou adam en bașında hayvan azmanı olarak tanıtıldı zaten bundan azını beklemezdim. Șimdi karșıda yılların yonkousu ve dünyanın en güçlü yaratığı var karșısında ise yenmeye programlanmıș yenilip yenilip gelen her yenildiğinde daha da güçlenen ve sürekli enerjisini yenileyen bir adam varken kim daha saçma sence?Lufyye büyük bir güç verdi ama kaidoda herkesle dövüştü yorulmadı burasıda saçma değil mi?
Paylaşılır.Özelden paylaşılabilir mi?
Desem de anlamıyorsunuz ki.@Sir Crocodile nerede ? Bak curucu söylemiş demedi mi hiç
Zaten çizgi film avatarı hepsi.@Sir.Zero ilham oldu, tüm OP severleri çizgi film avatarı yapmaya davet ediyorum.
Ya keşke demeseydim öyle okumuş galiba vermiyor spoiler.bir de arada trip atıyor "virmicim bi hifti spi" diyor.