Ne oldu ya, birkaç bölüm öncesine kadar her şey güzeldi? Ortamlarda en güçlüyüm diye raks ediyordun Paşinyan?Yav şu çakma bugs bunney'in p-up'ını diğerleriyle kıyaslamayın.
Ne oldu ya, birkaç bölüm öncesine kadar her şey güzeldi? Ortamlarda en güçlüyüm diye raks ediyordun Paşinyan?Yav şu çakma bugs bunney'in p-up'ını diğerleriyle kıyaslamayın.
Oda'nın çocuğu baba beni Luffy ile güldür falan mı dedi ne.Oda bu animeyi izleyenlerin ve okuyanların yaşını acaba 8-9 mu sanıyor, ciddi olan konuyu bu kadar tırt çizimlerle çizgi film şölenine dönüştürmese bari, 30 yaşında adamım okurken ciddiyetsiz buluyorum, bugs bunny bile daha ciddi bu son iki bölümden
Zoro'nun seçtiği Luffy güzel bir adamdı. Bu ne idüğü belirsiz şey değildi.Zoro kaptan olarak yanlış ad- tanryı seçmiş diyebilir miyiz?
Bu durumdan memnunsan, diyecek bir şey yok. Size her şey müstehak.Ne oldu ya, birkaç bölüm öncesine kadar her şey güzeldi? Ortamlarda en güçlüyüm diye raks ediyordun Paşinyan?
Sen yine de hazır ol "kaptanımdan daha azını beklemezdim" diye boş yapabilir her an.Zoro'nun seçtiği Luffy güzel bir adamdı. Bu ne idüğü belirsiz şey değildi.
Çok garip 1 bölüm ile serinin seyri nasıl değişti... 1044 laneti.Zoro'nun seçtiği Luffy güzel bir adamdı. Bu ne idüğü belirsiz şey değildi.
Valla ben gayet memnunum. Alt tarafı balık Kaido. Dua etsin olta atıp avlamadı henüz Luffy.Bu durumdan memnunsan, diyecek bir şey yok. Size her şey müstehak.
Şu bölümlerden sonra Kid'e saygım arttı.#Kid'imedokunmaSoda
Yazıklar olsun ne hale çevirdin mangayı.
Düşünmüyorum?@Smoker abi sen ne düşünüyorsun spoiler hakkında ?