Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika bi gülme efektine benziyormuş. Ondandır. Hatta mangada bazen luffy ona benzer şekilde gülmüş. Başlardaki bazı gülüşleri nika efektine benziyor diye baştan beri planlanmış diyenler var şuan. Allah akıl fikir versin.
Ya bu olur buna okeyim sıkıntı yok. Hatta isterse Luffy kaido ile halayda çeksin oda unrumda değil. Kendi içinde tutarlılık yok hani tamam anladık nika olsun falanda güneş tanrısı ile lastik ne alaka. Lastik bildiğin doğada bulunmayan insan islemesiyle oluşan birşey güneş ne alaka. Hadi özgürlük tanrısı olsa mesela sınırsız uzama bilmemne mantığa oturur da güneş lastik ne alaka.

Arkadaşlar onu bunu bilmem de One Piece çığrından çıkmıştır ve katledilmiştir. R.İ.P.

Artık Shanks'in filmini bekliyorum. Garp'ın ve Dragon'un takip edeceğim onları merak ettiğimden nedir ne değillerdir. Bir de Dof'un hapisten çıkacağı fikrindeyim bunu görmek için de bekleyeceğim.

Bizim tayfa artık umrumda değil hatta onların olduğu sayfaları atlayacağım direkt. Ben umudumu kaybettim.

Zoro ve Sanji'nin dövüşlerini şu saçmalıkları çizmek için hızlıca geçmiş. Yatacak yerin yok.
En iyisini sanjiye yaptı tek attırdı mis gibi bilmemne gücüymüs yok bilmem ne tanrisiymis gen uyanışı dedi o kadar luffy gibi kapissaydi soğurdum sanjiden zoroda idare eder hala bi Kılıç'ın nasıl haki verdirdini anlamadım orasida muhamma ama gene iyi yani bu luffyynin zoan çıkması tanri çıkması anlamsız toon force olayı zaten tamamen saçmalık normal uyanış bak dev olsun yeri cisimleri lastik yapsın normal uyanış işte tanrı deyip toon force olayı yapınca olay değişiyor bu forumda en eskilerden biriyimdir çokta az yazarım böyle bölümlerde yorum yapmışımdir genelde yapmak dahil gelmiyor içimden senelerdir luffynin bir yonkou indirmesini düşünmüşüzdür seneler yazık oldu oda çok iyi karakterlerde yaratıyor misal kyros vb çok güzel mantikda çizimleride var artık onlar için devam edicez çok zorlarsa bırakcaz artık.

Bari adı güneş tanrısı olmasaydı özgürlük tanrısı olsaydi
Aslında okudukça sayfaları, benimsemeye başlıyorum yeteneğini. Yani seri boyunca gördüğümüz onca absürd yeteneği meyveyi göz önünde bulundurunca hazmetmesi daha da kolaylaştı. Mesela Katakuri'nin meyvesiyle şekilden şekile girdiğini gördük daire şeklinde Luffy'nin ellerinden kaçtığı bir sahne vardı hatta. Luffy'nin şu bölümde elini Kaido'nun gözünden dışarı çıkarması dışında hepsini yapabildiğini gördük. Dev olması da absürd bir yetenek değil. Seride büyüyüp küçülebilen karakterler de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık