Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bariz belliydi bence. Mihawk konusunda mesajlarım var. Karasakal Shanks'ı ve ona yardım etmek için gelen Mihawk'ı öldürür diye senaryo yazmıştım. Bu sayede Zoro Mihawk'la dövüşmeyecek vs. diye.

Her ikisi de.

Sınırsız kullanmayabilir, bu gücü yakıştıramadım. Beğenmedim.

Ohara'ya soykırım yapan adamlar ne hikmetse Luffy ve tayfasına bu meyve için soykırım yapmıyor. Gerçekten çok mantıklı.
Sarışın Gorosei, diğerlerini ikna etmeye çalışıyor, onlar diyor ki ''imkansız'' , yani adamlar zaten böyle bir şeyin olacağını bile düşünmüyorlar. Birisi haber vermiş, bir tek Sarışın Gorosei ciddiye alıp diğerlerini ikna ediyor.

Yani kıyasladığım şey, ''Void Century'' bizim için halen bir gizem konusu, 1000 bölüm geçmiş. Bu da öyleydi. Robin bile ''Void Century'' nedir bilmiyor, bize neden söylensin. Kaldı ki Void Century ile bu Gomu meyvesi de bağlantılı olduğu çıktı Joy Boy'dan ötürü.

Bu biraz bu kişiliği ile de orantılı. Suratını lastiğe çevirmesi gibi durumlar. Sırf bu cıvık muhabbet yüzünden bu şekilde gösterdi uyanışı. Karşıdaki karakteri de etkiledi. Yoksa ben mesela yeri lastik yaptıktan sonra kaldırıp saldırıyı karşılamasını hoş buldum. Ya da kendisini dev yapmasını. Dev olayında da form değiştiriyor sonuçta. Kişiyi lastiğe çevirmeyi çıkarınca aşırı bir sorun göremiyorum uyanışıyla alakalı ki lastiğin yapabileceği çoğu şeyi yapıyor. Ne gerek var meyveyi değiştirip büyük anlam yüklemesine. En büyük sıkıntı cıvık bir karaktere dönüşmesi.

Looney Tunes dövüşü gibi okumamız yüzünden rezalet bir hale alıyor ve adam hiç bir açıklama getirmiyor meyvenin yapabildiklerine. İnsan panellere çizer gücüyle alakalı bir şeyler bari.
Bu yeteneğe bu tepki normal bence looney olayı abartılıyo sadece karakterlerde şaşırıyor ne diyebilirlerki yıllarca tanıdıkları adam kaidoyla ip atlıyo 😂

Bir yerde okudum şöyle bir teori atmışlar ortaya,

Amazon Lily efsanesine göre 4 tanrı varmış Yağmur-Rüzgar vs, Orman, Toprak ve Güneş

Güneş - Luffy ( Bunu bahsetmeye gerek yok )
Yağmur,Rüzgar - Dragon (Dragon abimiz malum nerde bir hava olayı var orada beliriyor. Nerede rüzgar var orada beliriyor.)

Orman - Ryokugyu (Bu arkadaş zaten yeşil tema işlendi bildiği üzre bitki gibi ve yemek yemiyor yüksek ihtimal fotosentez yapıyor.)
Toprak - IM (Bunun olduğu kısım çiçekli böcekli güzel bir doğaya sahip olark göründü özel bir bahçe ve atmosfer)

Luffy Kaido'nun kafasını lastik yaptı, o yüzden delme yok denmiş. Ona karşı bir şeyler yazayım.

Luffy beyaz eliyle Kaido'nun yüzüne yapıştırıyor, Kaido'nun yüzünü de beyaz kabul edelim. Ama Kaido'nun ensesi siyah. Yani ortada bir lastiği yumrukla arkaya doğru uzatma olayı olsa, yukarıdaki gibi olurdu.

Bu giriş kısmı;

Bu da çıkış kısmı;

İlk resimden de anlaşılacağı üzere Luffy saat yönünün tersine dönüp yumruğuyla değil koluyla Kaido'ya vuruyor. Cartoon efekti ile birlikte kol kafanın ortasına kadar gitmiş. Luffy'nin yumruğu Kaido'nun kafasını delmiyor.

Bir yerde okudum şöyle bir teori atmışlar ortaya,

Amazon Lily efsanesine göre 4 tanrı varmış Yağmur-Rüzgar vs, Orman, Toprak ve Güneş

Güneş - Luffy ( Bunu bahsetmeye gerek yok )
Yağmur,Rüzgar - Dragon (Dragon abimiz malum nerde bir hava olayı var orada beliriyor. Nerede rüzgar var orada beliriyor.)

Orman - Ryokugyu (Bu arkadaş zaten yeşil tema işlendi bildiği üzre bitki gibi ve yemek yemiyor yüksek ihtimal fotosentez yapıyor.)
Toprak - IM (Bunun olduğu kısım çiçekli böcekli güzel bir doğaya sahip olark göründü özel bir bahçe ve atmosfer)
Yağmur - Nami
Rüzgar - Sanji
Orman - Zoro
Güneş - Luffy

Bence normal lastik meyvesi varsa, ileride görürsek uyanışı böyle olmaz. Kendini bu şekillere sokamaz yani Luffy'nin şimdi yaptığı gibi. En fazla çevreyi lastik yapar işte. Bu uyanış Law+Kata+Kid uyanışı gibi. Hem Law gibi kendi saldırılarını güçlendiriyor, hem Kata gibi cıvık form yapıyor ve etrafı maddeye çeviriyor, hem Kid gibi rakibe etki ediyor. Bana aşırı güçlü geldi.
Bence meyveye göre değişiyor o durum. Güçlü meyvenin uyanışı da baya güçlü oluyor. Law'ın meyvesinde de gördük bunu. Adam sesini bile kıstı kadının. Meyvenin yapabileceklerinin sınırı yok gibi duruyor. Meyvenin potansiyeline de bağlı bence uyanışın gücü.

Bu yüzden bu meyveyi de bu güçlü meyveler arasına alacağız. Mistik zoan bilgisi verilmeden önce herkes bu lastik meyvesinin g4 ile form değiştirmesini kabul etmişti, g3 ile kolunu büyütmesini de kabul etmişti. G5'i uyanış sayarsak dev formuna girmesinde de pek bir sorun gözükmezdi okuyucu tarafından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık