Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü bir daha okudum da bölümde sadece 1 sayfada Luffy var diğer sayfalar komple Nika var gibi. Yani Luffy mecburiyetten kendi bilincini tamamen kapatıp kendisini meyveye teslim ediyor gibi. Çok yorucu olduğunu söylüyor, Enel dövüşünde Baka formunda da bayağı yoruluyordu diye hatırlıyorum.
 
Şu sıkıcı giden Wano dövüşleri eğlenceli bir hale geldi bence. Şu dövüş Big mom, King ve Queen dövüşünden çok daha güzel bana göre.

Luffy rakiplerini dalga geçe geçe yenmesi bana göre gayet güzel. Luffy her zaman bunu yapabilen biriydi şimdi bunun seviyesini zirveye çıkardı.

Karakterinde bu var, CC'ye bile 2 yıllık eğitim sonrası sırf bu yüzden yenilmiş birisinden bahsediyoruz. Bu saatten sonra Luffy'den Zoro veya Beyazsakal gibi sürekli ciddi takılan bir karakter çıkmaz, tam tersine uyanış ile dalga geçme ve rakiple oynama olayı daha da arttı ancak bunu artık güce çevirdi.
 
Eskiden Oda bir şey dedi mi "canon" tabiriyle makbul sayıyor ve üzerine çok tartışmıyorduk. Artık bu da değişti. Mesela çıkıp kumkum meyvesi aslında kuraklık ejderi mistik zoanı, Croco da doğuştan erkek dese biri ne diyeceğiz @Sir Crocodile ? :oops:
Doğuştan erkek derse ben de şaşırırım gerçekten :bilmem:

Ne yaptığını sorsan kendi açıklayamaz şu an. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi
''Luffy arkadaşları için ölesiye çabalıyor ama elindeki geri zekalı gücün kendisini soktuğu triplere üzüldüm''

Luffy şuan dövüşmekten çok eğlenmekle ilgileniyor gibi duruyor ya, bunun sebebi her zamanki halinin bu olması mı yoksa meyvenin karakteri uyanışla beraber etkisini daha fazla mı gösteriyor. Luffy dövüşlerde komiklikler yapardı daha doğrusu durum komik olurdu o yapmasa bile, mesela Lucci dövüşünde küçülmüştü güzel sahnelerdi ama Luffy ciddi dövüşür yani bossla en fazlabiraz makara yapardı, bu seferki farklı, aşırı makara yapıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
çoğu kişi senin gibi değil illa gözümden kaçan güzel yorumlar olmuştur. Benim takıldığım tek şey 1045. bölümün insanların kendi zevklerine göre kötülenmesi. Bölüm benim hoşuma gitti resimlere bakarken güldüm ve garip duran yerleri sorguladım, alt yapı olarak kötü buldum herkes senin gibi güzel yorum yapmıyor kötüyse kötü (oda nın ta gelmişini geçmişini) iyiyse iyi (GODA<3<3). Dediğim gibi ben bu ortamlarda yeniyim herkese ayak uyduramam, yalan yok anime ve manga konusunda da yeniyim daha 3 yıl yeni oldu.
Ben One Piece'i 20 senedir takip ediyorum, sen 3 senedir takip ediyorsun. İkimizin seriye bakışı aynı olabilir mi? Benim yaşadığım hayal kırıklını anlayabiliyor musun? Çok sevdiğim bir seri hakkında böyle konuşmaktan zevk aldığımı mı sanıyorsun? Herkesin bu seriye yüklediği anlam aynı olmadığı için, bölümlere verilen tepkiler de farklılık gösteriyor doğal olarak. Ve emin ol buradaki yorumlar gayet hafif, forumda kural olmasa ya da eski halindeki gibi olsa okuyacağın yorumlar çok daha farklı olurdu.
 
Doğuştan erkek derse ben de şaşırırım gerçekten :bilmem:


''Luffy arkadaşları için ölesiye çabalıyor ama elindeki geri zekalı gücün kendisini soktuğu triplere üzüldüm''

Luffy şuan dövüşmekten çok eğlenmekle ilgileniyor gibi duruyor ya, bunun sebebi her zamanki halinin bu olması mı yoksa meyvenin karakteri uyanışla beraber etkisini daha fazla mı gösteriyor. Luffy dövüşlerde komiklikler yapardı mesela Lucci dövüşünde küçülmüştü güzel sahnelerdi ama Luffy ciddi dövüşür yani bossla biraz makara yapsa da, bu seferki farklı, aşırı makara yapıyor.
Her zamanki hali bu olabilir mi Red? 25 yıldır okuyoruz Luffy şu an uyuşturucu madde etkisi altında gibi davranıyor. Hemen hemen her dövüşünde makara sahne vardı Luffy'nin ve bunları ciddiyetle yapardı. Şu an komple makara kukaraya döndü olay çok bayık bir seviyede. Meyvenin aptallığı işte boşuna Joy Boy dememişler bunu kullanana. Bizimki hala millet için zorluyor kendini bu bölümde de açıkça görüyoruz bunu ama uyanıştan sonraki hali normal değil.
 
. Luffy dövüşlerde komiklikler yapardı daha doğrusu durum komik olurdu o yapmasa bile, mesela Lucci dövüşünde küçülmüştü güzel sahnelerdi ama Luffy ciddi dövüşür yani bossla en fazlabiraz makara yapardı, bu seferki farklı, aşırı makara yapıyor.
Uyanışın olayı rakibi ve etrafı kendi gücüne çevirmek zaten.

Kid, Big mom'ı manyetik bir cisme çeviriyorsa Luffy'de uyanış ile rakiplerini kendisine benzetmesi normal.
 
1. Güneş tanrısı ile lastik ne alakası var?
2. Eğer lastik bu kadar özel ise cp ajanları neden Luffyyi önemsemedi.
3. Neden dünya üzerinde kimse bu meyvenin sırrını bilmiyor karasakaldan tutun amirallere, hatta joy boy olmak isteyen kaidoya
4. Eğer meyveler sahiplerini seciyorsa killerin ne suçu var ve karasakali nasıl seçti?
5. Lastik bu kadar önemliyse neden dünya hükümeti bu meyve için önlem almadi Luffynin lastik olduğunu buggyden bile öğrenebilirlerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık