Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra kaliteli olabilecek tek savaş Teach vs Luffy. Bu uyanışı kullandığı sürece ciddiye alamıyorum.
 
Bu konuyla ilgili son kez yazıyorum.

Son iki bölümü beğenmedik diye Luffy düşmanı ilan edildik, ancak bizim sözümüz tamamen serinin yazarının eserine ihanet etmesinedir. Bunu bir sürü farklı örnekle açıkladık. Ben etrafta Road Runner gibi koşan, salak salak hareketler yapan bir Luffy görmek istemiyorum. Bunu görmek isteyene ve gördükçe zevk alana bir şey demem, kişisel görüştür. Ancak aynı kişiler çıkıp "beğenmiyorsanız, okumayın" diyebiliyor.

Bizim asıl eleştirimiz hiçbir temel falan olmadan ana karakterin gücünün sınırsız bir şeye dönüştürülmesidir. Nika diye bir varlık uyduruldu, bunun limitini ve neler yapabildiğini de bilmiyoruz. Henüz yapmadı, ama yarın Luffy'nin yaptığı aşırı mantıksız bir şeyin kılıfı şimdiden hazırlanmış oldu. Bu nereden bakarsan bak, kötü yazarlıktır. Bizi rahatsız eden şey, Luffy'nin meyvesi değişmeden de bunları yapabilecek olmasıdır (salak salak çizgi film efektlerinden bahsetmiyorum). Luffy'nin meyvesinin değişmesi twist değildir. Çünkü Nika'nın ne olduğu belli değil. Yani en başından beridir meyvenin aslında Nika Meyvesi olduğu söylenmiş olsa ve bu güçleri Lastik Meyvesi olarak değil Nika Meyvesi olarak görsek de bir şey değişmeyecekti.

Umarım daha fazla "Luffy'yi sevmiyorsunuz, ondan bölümü gömüyorsunuz" ya da "Kaido yenilsin istemediğiniz için böyle eleştiri yapıyorsunuz" diye saçma yorumlar görmem.
Eskiden Oda bir şey dedi mi "canon" tabiriyle makbul sayıyor ve üzerine çok tartışmıyorduk. Artık bu da değişti. Mesela çıkıp kumkum meyvesi aslında kuraklık ejderi mistik zoanı, Croco da doğuştan erkek dese biri ne diyeceğiz @Sir Crocodile ? :oops:
 
Çizer lastik meyvesini tanrısal güce bağladı
. Luffy nin içinden zamanında tapılan TANRI çıktı sen hala açıklayıcı yorum bulamadım diyorsun. Göz doktoruna bir görün 2 gündür yırtınıyoruz aynı şeyleri yazmaktan. Hem hikaye işleyişi hem karakter işleyişi wano ile değişti bölüm hakkında daha ne yazalım ? Kaido dediğin ırkından meyvesine kadar özel ve güçlü şu halin neresi OP ile alakalı ? Seriye dün başlamışsın ahkam kesme. İrrite ediyorsunuz her yerin sinir olsa ne olacak ? Önce seriyi oku sonra bi ara uğra sinir olursun.
çoğu kişi senin gibi değil illa gözümden kaçan güzel yorumlar olmuştur. Benim takıldığım tek şey 1045. bölümün insanların kendi zevklerine göre kötülenmesi. Bölüm benim hoşuma gitti resimlere bakarken güldüm ve garip duran yerleri sorguladım, alt yapı olarak kötü buldum herkes senin gibi güzel yorum yapmıyor kötüyse kötü (oda nın ta gelmişini geçmişini) iyiyse iyi (GODA<3<3). Dediğim gibi ben bu ortamlarda yeniyim herkese ayak uyduramam, yalan yok anime ve manga konusunda da yeniyim daha 3 yıl yeni oldu.
 
Eskiden Oda bir şey dedi mi "canon" tabiriyle makbul sayıyor ve üzerine çok tartışmıyorduk. Artık bu da değişti. Mesela çıkıp kumkum meyvesi aslında kuraklık ejderi mistik zoanı, Croco da doğuştan erkek dese biri ne diyeceğiz @Sir Crocodile ? :oops:
Valla Oda dese ve seride çizerse ister istemez kabul ederiz ama sen böyle deyince seriye olan tüm inancım kayboluyor.
Önceden de yazdım, seriyi artık ''Bitse de gitsek'' şeklinde okuyorum. Size de öyle okumanızı tavsiye ederim, hani merak ettiğim bir kaç şey dışında seride ilgili çeken herhangi bir şey yok şuan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık