Muhtemelen uranüs gücüyle alakali antik silah. Tamam meyve güçlü ama hükümet bence çok çok daha güçlü bir seyi elinde tutuyor.Benim anlamadığım 800 yıl önceki Joy Boy nasıl yenildi. Adam hakisi bitince iki davulla fulleniyor. Öüne gelenle billur geçiyo falan. Kesin çok saçma sapan bi şekilde yendiler onu.
Oda sıçtı, bez getirin.Luffy’nin yumruğu nasıl kafasının içimden geçti anlamış değilim.
Muhtemelen uranüs gücüyle alakali antik silah. Tamam meyve güçlü ama hükümet bence çok çok daha güçlü bir seyi elinde tutuyor.
Ayrica BB. vs'sinde meyve muhtemelen iptal olucak. Haki agirlikli vs'ler geliyor gibi.
çok saçma olmuş bu güç az uyanıştan önce okuduğumuz luffy uyanıştan sonra okuduğumuz luffy arasında çok fark var oda inş 1 nisan diye böyle çizmiştir.keşke tek sıkıntı yumruğunun kaido'nun kafasının içinden geçmesi olsaydı...
keşke tek sıkıntı yumruğunun kaido'nun kafasının içinden geçmesi olsaydı...
Lavda yüzme sahnesini kesinlikle çizecek eminim.Ben bu adamın Akainu'ya karşı nasıl dövüşeceğini çok merak ediyorum. İkiye mi bölecek, içinden mi geçecek, lavında mı yüzecek?