Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Kaido hadi sarhoş marhoş bazen ciddiyet bırakıyor falan da Mesela Akainu ile falan böyle mi dövüşecek? Napacak Akainu'nun magmasının içinde mi yüzecek? Bu nedir be kardeşim. Bu arada Roger kesin bu joy boy gevşeğinin böyle olduğunu öğrenince kendini zehirledi. Bu durumlara düşmemek için. Hastalık falan hikaye.
Biz dedik amiral lobisine o kadar, Yonkou'ları bile bu hale getirdiyse amiralleri düşünemiyorum diye.
 
Luffy Kaido'nun içindeyken, gözlerinden kollarını çıkarmış. Nerede 3 Amiralin karşısında duran Luffy tek attığı rakibinin karşısında bile çok ciddiydi, Usopp'a karşı da çok ciddiydi. Havadayken yürüme efekti yapmış Luffy'e. Yahu bu adam zaten G4 ile bildiğin uçuyordu, gerek var havada koşturuyorsun? Leş gibi bir bölüm. Bu işten para kazanan yayıncılar dışında bu durumdan hoşnut insan varsa, seriyi 1-2 yıldır takip ediyordur kesin. Böyle bir vasatlık asla kabul edilemez.

Güzelim seri ellerimizden kayıp gitti.



İyi kötü 7-8 yıldır seriyi takip ediyorum. Dünyanın en güçlü canlısıyla ip atlamak nedir Allah aşkına ya, komedi unsuru bu mudur? Sanji'nin Zoro'yu tamamen bandajlı hâliyle taşımasına forumca kahkaha attık. Bir kişi de seri mantığına aykırı dedi mi? Luffy bütün tayfanın taklidini yaparken de gülüyorduk, bir kişi de ''bu nasıl kk olacak, ciddiyet yok'' demedi. Cidden çok eğlenceli bir dövüşmüş, Kaido'nun kafasına kolunu soktuğu kısma çok güldüm. Çok komikti yani, adam kafasına kolunu soktu hahaha.
 
Son düzenleme:
Roger bosuna joy boy'a gülmemis :)

El içinden geçme olayi açiklanirsa digerleri zaten yapabilecegi türden seylerdi. BB Franky yüzüne çarpip robin gılılar. Kaido böyle olur :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık