Üç gün Kaido'yu tavlada yenemeyince ben de bi çöp mü acaba dedim yalan yok.-Oda: Tam olarak öyle göstermeye çalıştım.
Yıllarca adasında evcilik oynamış. Eski halinden eser kalmamış belli ki.
Üç gün Kaido'yu tavlada yenemeyince ben de bi çöp mü acaba dedim yalan yok.-Oda: Tam olarak öyle göstermeye çalıştım.
Yıllarca adasında evcilik oynamış. Eski halinden eser kalmamış belli ki.
Big Mom'ın düşmanı ana karakter olmadığı için ihtimali vardı. Kaido'da öyle bir ihtimal yok. Luffy kazanacağım dediyse o iş bitmiştir, ölümden dönüp yine kazanır. Sonuç olarak 2 tane kötü işlenmiş savaş işte fazla söze gerek yok.İşte o Oda'nın halt yemesi, beterini Kaido'ya yapıyor işte. Big Mom'ın P1'e teki koymasının, Kaido'nun millete vurmasınxan farkı yoktu. Kimse Big Mom'ın yenileceğine ihtimal vermiyordu 2 3 ay öncesine kadar, dalga konusu yapıldığı halde öyle bir havası vardı işte. Ruzgar terse esti işte.
Jinbe ve Robin bunu poh çuvalı gibi yuvarladığında ne dedin peki?Üç gün Kaido'yu tavlada yenemeyince ben de bi çöp mü acaba dedim yalan yok.
Neyse mevzu zaten Luffy'nin rezilliğine göz yummak için banane Kaido'dan falan diyen @Raiden in maskeyi düşürmekti, Kaido savunmak için lastik gibi gerdi olayları farklı şekiller aldı. Tam lastik bunları yapamaz diyecektim ki bunların zoan olduğu aklıme geldi. En iyisi yatayımBig Mom'ın düşmanı ana karakter olmadığı için ihtimali vardı. Kaido'da öyle bir ihtimal yok. Luffy kazanacağım dediyse o iş bitmiştir, ölümden dönüp yine kazanır. Sonuç olarak 2 tane kötü işlenmiş savaş işte fazla söze gerek yok.
İyi geceler. Yatarken kafanda bu yankılansınNeyse mevzu zaten Luffy'nin rezilliğine göz yummak için banane Kaido'dan falan diyen @Raiden in maskeyi düşürmekti, Kaido savunmak için lastik gibi gerdi olayları farklı şekiller aldı. Tam lastik bunları yapamaz diyecektim ki bunların zoan olduğu aklıme geldi. En iyisi yatayım
Kadrolu Mifak düşmanı ben bile aylar öncesinde Mifak bu Big Meme'yi harcar demişken sen konuyu sırf Luffy'nin rakibi olduğu içine getirdiğinden dolayı yaşandı bu tartışma. (Maske düşürmek bahane, hurdacı dövüştü diye kart karı savunmak şahane xd) Kaido'nun düştüğü durumdan bana ne dediysek Kaido veya diğer karakterler hakkında yorum yapmayacağız ya da sevdiğimiz konular üzerine artık sayfalarca yazmayacağız demedik herhalde.Neyse mevzu zaten Luffy'nin rezilliğine göz yummak için banane Kaido'dan falan diyen @Raiden in maskeyi düşürmekti, Kaido savunmak için lastik gibi gerdi olayları farklı şekiller aldı. Tam lastik bunları yapamaz diyecektin ki bunların zoan olduğu aklıme geldi. En iyisi yatayım
Tam dinlediğim şarkı bitmişti eyvallahİyi geceler. Yatarken kafanda bu yankılansın
Ne demek. Mazlum lobisine tam destek.Tam dinlediğim şarkı bitmişti eyvallah
Mazlumluğu şansızlığından geliyor yoksa mazlum haliyle kök söktürüyor krallNe demek. Mazlum lobisine tam destek.