Asıl sen Kaido'dan banane deyip Kaido'yu savunmak için debeleniyon sabahtan beri. @Kaidou Sana yeni Kaidocular yetiştiriom reis.
Asıl sen Kaido'dan banane deyip Kaido'yu savunmak için debeleniyon sabahtan beri. @Kaidou Sana yeni Kaidocular yetiştiriom reis.
Bazen kısa bir ara iyi oluyor.Luffy, Law ve Kid'e sorar: Big Mom'ı nasıl yendiniz?
Law ve Kid: Big Mom'ın mal oluşu avantajdı. Bunu kullandık.
Law ve Kid, Luffy'e sorar: Kaido'yu nasıl yendin?
Luffy: Tanrı oldum yendim.
Benden bu kadar. Yarın gece son bi gezinirim. Ramazanda köydeyim daha görmeyeceğim Wano rezilini. Gelene kadar Law'ı kimseye yedirmeyin gençler. Güveniyorum size. @yuemsa @Trao @Law
Herkese iyi geceler...
Olayın başına bakarsan çok dostane olarak başlamadı. Roger ve WB gülerek dalıyordu birbirine. Big Mom ve Kaido ise gayet ciddiydi. Sonra birdem ittifak kurduklarını gördük sonu Roger ve WB gibi oldu. Ki Roger ve WB de denk dostane dövüş diye üç gün dövüsmelerini göz ardı edemezsin. Adamlar işi gücü bırakıp kapışıyo lan işte, sen ben ayakta 1 saat dikilmeye üşeniriz yeri gelir. Oradan hesap et.Aralarında bence de büyük bir fark yoktur ama dostane bir mücadeleyi ciddiye almamak lazım. Roger vs Wb gibi bir şeydi.
Geçmişi olan karakterlerin Zoro ve Sanji gibi atışması normaldir. Zaten 3 gün savaşmaları bence de güç göstergesi, yakın seviye karakterler. Burada bana göre asıl fark Kaido'nun daha zeki ve çevik bir karakter olması. Bu sayede daha fazla iş yapıyor. Saf güç olarak çok yakınlar.Olayın başına bakarsan çok dostane olarak başlamadı. Roger ve WB gülerek dalıyordu birbirine. Big Mom ve Kaido ise gayet ciddiydi. Sonra birdem ittifak kurduklarını gördük sonu Roger ve WB gibi oldu. Ki Roger ve WB de denk dostane dövüş diye üç gün dövüsmelerini göz ardı edemezsin. Adamlar işi gücü bırakıp kapışıyo lan işte, sen ben ayakta 1 saat dikilmeye üşeniriz yeri gelir. Oradan hesap et.
Yaş farkı da var, Big Mom şuan zirve hali değildir. Sadece rakipsiz olan Kaido sanılıyor ben ona itiraz ediyorum, aynı şekilde Big Mom da rakipsiz bir karakterdi ve bu söylendi zaten, Hawkins ikisinden bahsederken göze sokuldu bu. Kaido'dan sonraki aktif en yüksek ödüllü korsanı çöp gibi göstermeye çalışmanın lüzumu yok.Geçmişi olan karakterlerin Zoro ve Sanji gibi atışması normaldir. Zaten 3 gün savaşmaları bence de güç göstergesi, yakın seviye karakterler. Burada bana göre asıl fark Kaido'nun daha zeki ve çevik bir karakter olması. Bu sayede daha fazla iş yapıyor. Saf güç olarak çok yakınlar.
Güç olarak değil işleniş olarak çöp bir karakter. Son 2 bölümdeki Luffy de rezil mesela.Yaş farkı da var, Big Mom şuan zirve hali değildir. Sadece rakipsiz olan Kaido sanılıyor ben ona itiraz ediyorum, aynı şekilde Big Mom da rakipsiz bir karakterdi ve bu söylendi zaten, Hawkins ikisinden bahsederken göze sokuldu bu. Kaido'dan sonraki aktif en yüksek ödüllü korsanı çöp gibi göstermeye çalışmanın lüzumu yok.
-Oda: Tam olarak öyle göstermeye çalıştım.Kaido'dan sonraki aktif en yüksek ödüllü korsanı çöp gibi göstermeye çalışmanın lüzumu yok.
Big Mom, Sengoku, Garp, Tsuru, Newgate, Roger, Shiki, Xebec, Chinjao Kong eski nesilYaş farkı da var, Big Mom şuan zirve hali değildir. Sadece rakipsiz olan Kaido sanılıyor ben ona itiraz ediyorum, aynı şekilde Big Mom da rakipsiz bir karakterdi ve bu söylendi zaten, Hawkins ikisinden bahsederken göze sokuldu bu. Kaido'dan sonraki aktif en yüksek ödüllü korsanı çöp gibi göstermeye çalışmanın lüzumu yok.
İşte o Oda'nın halt yemesi, beterini Kaido'ya yapıyor işte. Big Mom'ın P1'e teki koymasının, Kaido'nun millete vurmasınxan farkı yoktu. Kimse Big Mom'ın yenileceğine ihtimal vermiyordu 2 3 ay öncesine kadar, dalga konusu yapıldığı halde öyle bir havası vardı işte. Ruzgar terse esti işte.Güç olarak değil işleniş olarak çöp bir karakter. Son 2 bölümdeki Luffy de rezil mesela.