Abi Luffy bu seride bin kez ben Korsanlar Kralı olacağım dedi, sadece bir kez Sen olmazsan Korsanlar Kralı olmam!! dedi, onu da Sanji'ye dedi.Doğuştan Kral. Yemişim Luffy'yi.
Bu nasıl bi yaklaşım ya? Zoro ve Sanji sevenler illa Luffy sevmek zorunda mı? Onu geçtim Luffy burada yalan söylemiş, şuan tayfayı komple değiştirse yine Korsan Kral olur o meyveyle.Abi Luffy bu seride bin kez ben Korsanlar Kralı olacağım dedi, sadece bir kez Sen olmazsan Korsanlar Kralı olmam!! dedi, onu da Sanji'ye dedi.
WCİ'da Luffy'nin Sanji için çabalarından sonra kaptanımıza böyle demek olmaz, Sanji en kritik anda bile Luffy'nin nasıl bir Sanji isteyeceğini düşünüp öyle patlattı Suiti. Sanji ve Zoro hayranları bu hayranı oldukları bu iki karakterin yüzde biri kadar Luffy'e saygı göstermiyor niyeyse Sanji ile beraber bu serinin en kral karakteridir Luffy...
Luffy Sanji'nin savaş gücüyle Korsan Kral olabilirim anlamında söylemedi onu, öyle anladıysan değiştirse de kral olur sana göre.Bu nasıl bi yaklaşım ya? Zoro ve Sanji sevenler illa Luffy sevmek zorunda mı? Onu geçtim Luffy burada yalan söylemiş, şuan tayfayı komple değiştirse yine Korsan Kral olur o meyveyle.
Senin yardımın olmadan korsan kral olamam demiş işte, olur bal gibi.Luffy Sanji'nin savaş gücüyle Korsan Kral olabilirim anlamında söylemedi onu, öyle anladıysan değiştirse de kral olur sana göre.
Abi Luffy bu seride bin kez ben Korsanlar Kralı olacağım dedi, sadece bir kez Sen olmazsan Korsanlar Kralı olmam!! dedi, onu da Sanji'ye dedi.
WCİ'da Luffy'nin Sanji için çabalarından sonra kaptanımıza böyle demek olmaz, Sanji en kritik anda bile Luffy'nin nasıl bir Sanji isteyeceğini düşünüp öyle patlattı Suiti. Sanji ve Zoro hayranları bu hayranı oldukları bu iki karakterin yüzde biri kadar Luffy'e saygı göstermiyor niyeyse Sanji ile beraber bu serinin en kral karakteridir Luffy...