Kiado'ya saygı duydum... adam hala çabalıyor... Kıçı başı ayrı oynamıyor birileri gibi...Kaido ne biçim kovalıyor öyle . Tanıdığımız ve sevdiğimiz Kaido halen burda
Kiado'ya saygı duydum... adam hala çabalıyor... Kıçı başı ayrı oynamıyor birileri gibi...Kaido ne biçim kovalıyor öyle . Tanıdığımız ve sevdiğimiz Kaido halen burda
Öyle bir bölüm ki alpa luffy ile ilgili bir şeyi beğenmiyor, bushido eski luffy'i savunuyor, RedTeroR... RedTeroR gene aynı RedTeroR.Adamı kırk yıllık Luffy'ci sandım, nicke baktım Bushido yazıyor ulan paralel evrene geçiş yaptık mı dedim
Görseller efsane her şeyini beğendim. Luffy'nin içine cin kaçmış gibi davranmasına üzülüyor insanlar buna değil xdRainde'cığım attığım resimler leş değil mi yav...? Beni hiç sarmadı bu sahneler... sen nasıl beğendin bunları...?
Burada Soul Eater'deki güneşe benzemişHele ki bu... aboooo...
Biz onu böyle sevmedik hiç değişmesin.RedTeroR... RedTeroR gene olduğu gibi.
Yok Datte'ciğim ya... ben laf olsun diye demedim... dediğim gibi bence de net bir şekilde berabat bölüm tartışılmaz bile... hatta nasıl beğenmiyorsunuz, şöylesiniz böylesiniz diyenelere de gereken cevapları verdik hep beraber biliyorsun. Ama renkler ve zevkler işte... Bizim beğenmememize saygı gösterip... ben beğendim diyenlere de bir şey diyemem onu demek istedim...Sana bir saygısızlık yapmayana saygı göster. Saygı duymak başka bir şey nezaketen yalandan yapılacak iş değil onu diyorum. Gönül yapmak istiyorsan herkesin fikrine saygı gösteririz de yalandan.
O ayrı bir şey de... bu sahneler de bildiğin çizgi film göndermesi dolu... zaten bu sahneler olsun diye Luffy öyle davranıyor.. işin temeline in biraz... ksksksGörseller efsane her şeyini beğendim. Luffy'nin içine cin kaçmış gibi davranmasına üzülüyor insanlar buna değil xd
Hiçbir fark göremiyorum... resmen aynısı...Burada Soul Eater'deki güneşe benzemiş
Bu Raiden bölümü beğenmiş ama söyleyemiyor... benim üzerimden algı yapıyor... Taşlayın arkadaşlar hemen bunu... sen var ya sen sinsi seniiii...Bir insan bu kadar doğru giriş yapıp bu kadar mı yanlış görseller seçer? Algı için gidip en karizma sahnelerden birisini de seçmiş ki... Ula buşido
Bu hangi Luffy söyle bakalım xd