Şu saçmalıklardan sonra adamlar da haklı.Dahil olduğum gruptan çok fazla kişi ayrıldı. Eskisi gibi öngörüş gelmeyebilir bundan sonra.
Şu saçmalıklardan sonra adamlar da haklı.Dahil olduğum gruptan çok fazla kişi ayrıldı. Eskisi gibi öngörüş gelmeyebilir bundan sonra.
Gözünü lastik bürümüş olan aha bu @Raiden. Gülüp eğlenenin Luffy olduğunu sanıyor hala
Bunların Pegasusa karşı yaptıkları ruh değiştirme taktiği vardı.
Shanks planı uygulamaya koydu, sizin Luffy'nin bedeni ele geçirecek.Klavyen otomatik düzeltmiş ama Zuru'yu Luffy diye değiştiren otomatik klavyeyi ilk kez görüyorum.
Doğru tükeniyor ki 80 yaşında nine gibi oldu. Lakin ki eski haline gelmeyi geç uyanış için gerekli olan haki yi 10 saniyede topladı. Fazla absürt güç tamtamlar çalsın hop eskisi gibiyim. Toons davası olmasa kabul edilir ilk g2 gibi olur bıçak gibi 2 tarafı keskin güç ama mangaka da dozunu kaçırıyor işte...Bence de. Bazı absürt durumlar bir yana milletin aksine ben okurken farklı bir nedenden dolayı hüzünlendim. Gülen eğleniyor gibi görünen Luffy tükeniyor ve ölüyor şu anda. Dışı seni içi beni yakar...Çok gülen çok ağlarmış deyimi de uyuyor hatta. :S
Bu iki hakiyi sadece Kaido'ya karşı bi denesin bakalım, olursa olsun olmazsa başka şey buluruz mantığıyla öğrenmemiştir. Bu tarz bir şey çıksa tamamdır bu iş.Zaten bölümde B. Haki ile H. Haki'yi birleştirmişsin tarzı bir muhabbet geçiyor Kaido ve Luffy arasında.
Kaido'nun gözlerinden çıkma olayından bahsediyorum. Formun merkezinde içten patlamalı/akışkan haki olduğu için artık vücudu haki gibi nesnelerin içinden geçiyor olabilir.@Çörekçioğlu Luffy dokunduğu şeyi lastiğe çeviriyor içinden geçme olayı yok esnetme olayı var
Laboon'un içinde uyanış açsa Laboon da beyaza döner mi? Hayır. Kaido'nun midesini bir oda gibi düşün. Gözlerden geçmek= Odanın duvarından geçmek. Bu anlarda o kullanım ortaya çıkarıyordur.Esnetme sırasında diyelim ki beyaza dönüşüyor dokunulan kısım, midesinde şiştiğinde neden beyaz olmuyor kaido? Toon force'ta bile açık yapmış adam.
Luffy atamazsa… Bizim çocuk atar…Luffy bu piçi içinden atar.