Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis ne diyorsun bu sahneye? ''This taking a lot out of me..'' Uyanışın kendi üzerindeki etkisinden bahsediyor gibi? Devamında kendi isteği ile uyanış da açıyor. En azından bazı kontroller Luffy'de. Ama tahmin et, ne sıkıntısı var: Süre, enerji vs :D

 
Boka sarıp sarmadığına karar vermek için bitmiş* olmasını mı beklemek lazım. Bu nasıl bir yaklaşım böyle? Büyük resme mi bakmamız lazım illa. Geçiniz.

1000 bölümlük evren kurallarını götünden uydurduğu bir meyva ile büküyor adam. Bak Deniz meyvasından bahsedilirdi eskiden beri. Bu meyva bile hala evrenin kurallarına karşı bir eylem barındırmıyor. Üstelik bu kuralları büktürdüğü meyveyi de sıfırdan işlemedi. 1042 bölüm boyunca gördük biz. Meyvanın ilk iki gearını anime filminde filler olsa bile işlediler:D Nedir bu kendini kandırma sevdası?
Tamam da direkt tek cilt olarak çıkan bir seriden söz etmiyoruz ki ? Aralarla beraber haftalık 17-19 sayfalık bir seriden söz ediyoruz. Bende sende yoktan var edemeyeceğimize göre beklemek zorundayız. Yani bu kadar kısa sayfada neyi hemencecik anlatılabilir ki ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık