Bir şekilde etkilediği gerçek. Uyuşturucu madde gibi bir şey.Uyanışa geçince başka birisinin bilinci çıkmıyor ortaya. Durumdan rahatsız olduğunuz için çare arıyorsunuz biliyorum ama yok öyle bir şey üzgünüm. :/
Bir şekilde etkilediği gerçek. Uyuşturucu madde gibi bir şey.Uyanışa geçince başka birisinin bilinci çıkmıyor ortaya. Durumdan rahatsız olduğunuz için çare arıyorsunuz biliyorum ama yok öyle bir şey üzgünüm. :/
Luffy dövüş sonu böyle kalacak büyük ihtimalle, g3'ün ilk yan etkisi gibi.
Hacı ben kişilik değişimi olayına ihtimal vermiyorum. O iş çok zor bence. Meyve ismini değişimi gibi değil o. Bence uyanış formu böyle. Aynı G4 formu gibi. G4'te de hep ciddi gibi duruyordu ama biz hiçbir zaman bu Luffy değil demedik.Hacı Luffy hepten gitmiş değil ama o forma girince kişiliği değişiyor. Şu formdan çıktığı sahneye iyi bak. Suratı gülme formunda iken (zorla bir gülümseme gibi) sonrasında Luffy'nin ne kadar kötü durumda olduğunu anlatan yüz ifadesine dönüyor.
Dikkatimi çeken bir diğer nokta, Ard arda iki farklı gülümsemeyi de bir bölümde çizmesi. Luffy formun içinde değilken Shishisihi diye güldü. Formdayken ahahha diye.
şu laf tam bir hüzün ...Bir de şöyle iki sahne var:
-Luffy ilk uyanış açarken:
-Luffy bu bölümde uyanış açarken:
Dikkat ettiysen her ikisinde de haki kullanarak açıyor. Aslında G4 mantığına benzer mantıkta çalışıyor. Belki fark şudur: G4'e lastik üzerine haki basıyordu. Ama sonrasında içten patlamalı ve kral hakiyi öğrendi. Ya içten patlamalı ve kral haki önce tüm vücuduna yayıp sonra uyanış açıldıysa? Bu şekilde olursa Kaido'nun gözünden geçme olayı mantıpğa oturur bence. Luffy şu an akışkan akı sayesinde kendini akıcı hale getiriyor olabilir mi?
Zaten bölümde B. Haki ile H. Haki'yi birleştirmişsin tarzı bir muhabbet geçiyor Kaido ve Luffy arasında.Bir de şöyle iki sahne var:
-Luffy ilk uyanış açarken:
-Luffy bu bölümde uyanış açarken:
Dikkat ettiysen her ikisinde de haki kullanarak açıyor. Aslında G4 mantığına benzer mantıkta çalışıyor. Belki fark şudur: G4'e lastik üzerine haki basıyordu. Ama sonrasında içten patlamalı ve kral hakiyi öğrendi. Ya içten patlamalı ve kral haki önce tüm vücuduna yayıp sonra uyanış açıldıysa? Bu şekilde olursa Kaido'nun gözünden geçme olayı mantıpğa oturur bence. Luffy şu an akışkan akı sayesinde kendini akıcı hale getiriyor olabilir mi?