El arkından sonra bende dahil olmak üzere çoğu kişi zaten lastiğin zoan olup olmama ihtimalini konuşuyordu. Mangaka Luffy'nin gear sonrası hareketsiz kalması, boyutunun küçülmesi gibi fiziksel yan etkileri çizerek göz kırpmıştı. Chopper üzerinden bu ihtimalleri tartışıyorduk.
Seneler sonra, Doflamingonun tepkisi, meyvenin çalınmış olması, adı saklanan meyve gibi detayların yanına Kaidonun Culverin tekniği hakkında yaptığı yorum sonrası lastik meyvesi hakkında daha kesin fikirler ortaya çıktı. Gerçi ben en başından beri gizlenen meyvenin bu olduğunu iddia etmiştim ama
neyse kendimi övmeyi bi kenara bırakayım.
Meyvenin zoan çıkması beni şaşırtmadı. Çoğu kişinin aksine ben okeyim. Herkes gibi benim de içime sinmeyen tek şey işleniş şekli oldu. Zoro ve Luffy'nin aldığı güçlendirmeler elbet olacaktı ama oluş şekilleri, hem zaman olarak hem de işleniş olarak hoşuma gitmedi. Sanırım eleştirilerin çoğu da bu yüzden.
Toon Force olayına gelecek olursak, sadece bu arca özel birşey ise sindirilebilir. Ama seri sonuna kadar böyle şeyler göreceksek :/
Op benim için keyifle okunan bir seriden merak ettiğim şeyler için takip ettiğim bir seriye döndüğü için pek şey etmedim.
Ha bu arada dövüş sonunda da demiştim ama gene diyorum, Zoro-kun öldü sanırım.