Acaba içinden el geçme olayi organlara zarar veriyor mu? Aksi garip olur gerçi. Ryou gibi bir etki bekliyorum belki fazlası.
Bu arada zoro olmayınca akıyor bölüm
Bu arada zoro olmayınca akıyor bölüm
Hangi sahne bu seri başlarıysa tamam da sonradan atı alan üsküdarı geçti.Eserin yaratıcısı zaten bu tartışmayı başlatan kişi
At da köprü de üsküdar da bizizHangi sahne bu seri başlarıysa tamam da sonradan atı alan üsküdarı geçti.
At da köprü de üsküdar da biziz
Sanji zoro lobisi desene bizde de bu varAt da köprü de üsküdar da biziz
Keko bitmiş ya
bardağı taşıran son hamle gibi düşünCroco on sefer öbür tarafa gönderdiği Luffy'e kaybettiğinde problem yoktu.
Enel lastiği eritemiyorken her şey çok güzeldi.
Başından sonuna kadar daha zayıf olduğu Katakuri savaşında şaibeli bir şekilde galip ilan edilirken en iyi galibiyet buydu.
Mama'nın bölgesinden, Mama tam enselerinde olmasına rağmen burunları bile kanamadan kaçtıklarında, en iyi kaçış buydu.
Bir kaç gün önce tek yediği Kaido ile kafa kafaya savaşırken muazzam bir savaş izliyorduk.
Ve daha zbilyon tane ipe sapa gelmez şeye rağmen serii çok iyiyken son iki bölümde bozmuş gibi davranan arkadaşların samimiyetine inanmıyorum.
bardağı taşıran son hamle gibi düşün
Bende öyle düşünüyorum umarım öyle olurBu Zoro'nun kucaginda bir kopek var. Yada mistik zoan yiyen tilki mi anlayamadim. Kurtarici o mu olacak bisiler uyanip o tilki sayesinde zoro mu azrailden kurtulacak. Sonrasinda bağ falan mi kuracaklar.