Bence de Wano öncesi düşünmüştür. Bu tarz önemli şeylere çok önceden karar verdiğini düşünüyorum.Kızacaksınız ama Luffynin lastik meyvesini değiştirmeyi wano öncesi düşünmüş gibi duruyor malesef. Yaptım oldu değil yani olay
Bence de Wano öncesi düşünmüştür. Bu tarz önemli şeylere çok önceden karar verdiğini düşünüyorum.Kızacaksınız ama Luffynin lastik meyvesini değiştirmeyi wano öncesi düşünmüş gibi duruyor malesef. Yaptım oldu değil yani olay
Tam yumuşayacaktım ki Alpa mesaj attı oyuna gelme diye. Evvela bu hoş sözlerin için teşekkür ettiğini iletmemi istedi. Neyse... Luffy art arda birkaç Zuru tekleyecek kadar güjlenince senin de tartışma hevesin kaçmış. E tabi rafine sek Anadolu çocuğu yemezmiş bu Serengeti düzlükleri numaralarını.Op tartışmaya değmez. Nasıl anlatsam mesela @Alpamis tartışmaya değer konunun ne olduğu farketmez, @Raiden aynı şekil hatta @carpe d. em bile tartışmaya değer ama op değmez.
Adam gelmiş zekamıza hakaret eder gibi o meyve lastikti diyor, Luffy güçlenmiş, güçlenmemiş, gücü karizmaymış, saçmaymış vesaire bunlara girmeden diyorum bunu. Zekamıza küfür eden bir yazarın serisinin neyini tartışayım.
Zaten şuan bölümü kötü kılan hükümet tarafına yaptırdığı konuşma.. ve önceden planladığı halde düzgün bağlayamazsa kendi bile çizdiği eserden sıkılmış demektirKanıt olarak bize ne sunacak önemli olan o.
Aynen öyle. Aynı duyguları sen ve birkaç arkadaş için ben de besliyorum.Op tartışmaya değmez. Nasıl anlatsam mesela @Alpamis tartışmaya değer konunun ne olduğu farketmez, @Raiden aynı şekil hatta @carpe d. em bile tartışmaya değer ama op değmez.
Adam gelmiş zekamıza hakaret eder gibi o meyve lastikti diyor, Luffy güçlenmiş, güçlenmemiş, gücü karizmaymış, saçmaymış vesaire bunlara girmeden diyorum bunu. Zekamıza küfür eden bir yazarın serisinin neyini tartışayım.
Zoro bitti demeden bitmez. Kalleş Oda Luffy'nin yeni formunda bile kendisini göstermeyerek Zoro kapısını hala açık bırakıyor bence.Zoro arkı kapattı luffy'nin yeni formunu da gördük artık hic bi beklentim kalmadı wano'dan.
Bizimki taht değil kamelya; çay çeerdek hep beraber oturuyoruz bizTaht zaten dolu
- @Densetsu no Samurai
Ülkü ocakları misali yani.. Onlarda 50 adam bir puroyu dönüyor sizde de 50 kişi bir kılıç elden eleBizimki taht değil kamelya; çay çeerdek hep beraber oturuyoruz biz
Tam yumuşayacaktım ki Alpa mesaj attı oyuna gelme diye. Evvela bu hoş sözlerin için teşekkür ettiğini iletmemi istedi. Neyse... Luffy art arda birkaç Zuru tekleyecek kadar güjlenince senin de tartışma hevesin kaçmış. E tabi rafine sek Anadolu çocuğu yemezmiş bu Serengeti düzlükleri numaralarını.
Klasik yorumlar bunlar Kata'dan sonra da oldu, size Zurna gönderdim ama @carpe d. em'de kalmış anlaşılan sesi size ulaşmamışAynen öyle. Aynı duyguları sen ve birkaç arkadaş için ben de besliyorum.
Reyizi tartışmak saçma zaten. Vurup geçiyor. Adam gibi adam.
Luffy en son komutan teklediğinde ve tüm tayfayı tek başına aldığında zurnalanmıştı. Luffy Zoro'dan alsa alsa bayılmama dersi alır.Tam yumuşayacaktım ki Alpa mesaj attı oyuna gelme diye. Evvela bu hoş sözlerin için teşekkür ettiğini iletmemi istedi. Neyse... Luffy art arda birkaç Zuru tekleyecek kadar güjlenince senin de tartışma hevesin kaçmış. E tabi rafine sek Anadolu çocuğu yemezmiş bu Serengeti düzlükleri numaralarını.
Zoro mu kaldı. Hocası ile gelsin farketmez.Klasik yorumlar bunlar Kata'dan sonra da oldu, size Zurna gönderdim ama @carpe d. em'de kalmış anlaşılan sesi size ulaşmamış
Tek atar, yeminlen karton marton farketmezZoro mu kaldı. Hocası ile gelsin farketmez.