Layığını bulmuşsun sonunda adi ke... şey... keko arkadaşım.Çakı değil "Cehennem Tanrısı" bilader.
Layığını bulmuşsun sonunda adi ke... şey... keko arkadaşım.Çakı değil "Cehennem Tanrısı" bilader.
Lastik tanrısı olunca böyle oluyor ne yapalımÇakıyla tanrı mı öldüreceksiniz hayırdır?
Lafa geldi mi tonton forcelar, seçilmişler, mesihler falan havada uçuşuyor icraata geldi mi gılıca zaafı var. Yok öyle dünyaLastik tanrısı olunca böyle oluyor ne yapalım
Oha Garp içinden geçer Luffy' nin güçten düşmüş Beyazsakal bile Garp' ı görünce geri çekilmeye başlamıştı.Luffy'i yenmek için artık kılıç kullanmak veya Ope Ope no Mİ, Gura Gura no Mİ gibi meyveler şart oldu.
Garp ne kadar güçlü olursa olsun, Luffy'e zarar verebilir mi? Ben vereceğini sanmıyorum.
Luffy sıradan olunca en azından tartışma için bir sebep oluyordu. Luffy böyle olunca tek kelime ile işi bitiriyor. Tartışacak kimse kalmaz diye korkuyordur.@Raiden 'i korku salmış?
Zoro bir numaradır da Lütfü kaç numara bilemiyorumZoriciler her şekilde Luffy'ye yanaşmaya çalışıyorlar olması da ne bileyim ( :
Luffy haki açar Zoride de olmalı
Luffy tanklar olsun Zoride de olmalı
Luffy uyanış açar Zoride de olmalı
Olsun bakalım sevinmek Zoricilerin de hakkı ( :
Kid uyanış açtı lego hissiyatından başka bir şey uyandırmadı bende o kadar da fanıyız
Zoricilerin derdi Luffy'de varsa Zoride alası var
Kasmayın bu kadar ya, Luffy her zaman bir numaraysa Zoride iki numara olacak işte
Luffynin yanında Zoronun bi numarası yokturZoro bir numaradır da Lütfü kaç numara bilemiyorum
Luffynin yanında Zoronun bi numarası yoktur