Ben yapmadım @Montana yaptı gül gül öldüm izlediğimde.Yapma bunu yapma işte yapmaaaaa.... Bunca yıldan sonra şu kutsal sığırları sevdireceksin bana yapmaaa
Ben yapmadım @Montana yaptı gül gül öldüm izlediğimde.Yapma bunu yapma işte yapmaaaaa.... Bunca yıldan sonra şu kutsal sığırları sevdireceksin bana yapmaaa
12'den vurmuş yeminleBen yapmadım @Montana yaptı gül gül öldüm izlediğimde.
Bu arada böyle bir ipucu daha varmış bu kim bilmiyorum ama.
Kaido hibrit forma tekrar girmiş olup luffy e öyle vurulmaz böyle vurulur demiş olabilir mi? Zaten dövüş böyle tek taraflı gidemez çok saçma olur daha çekişmeli bir vs baslar umarım.
Peki Kaido nun kendi saldırısıyla kendisine tek atması yok mu? hahahhaBu sahneyi şey için atmış işte. Kaido, raime hakke ile Luffy'e zıbartmalı vuruşundan yapıyor kafasından. Normalde 7 cami sayan Luffy, bu sefer etkilenmiyor, kafası yaylanıyor ve Kaido'ya geri çarpıyor
Vallahi benim hoşuma gider hacı. Genel anlamda aksi kabul edildiği için öyle düşünüyordum ben de. Tabi biraz daha gençliğine dair bir şeyler görsek daha iyi olurdu.Okudum.Ace’in suikast sahnelerine bakabilirsin ne kadar sempatik ve komik.
Kaido hasar bile veremiyor olarak yorumladım. Eğer öyleyse durum sıkıntı.Bu arada böyle bir ipucu daha varmış bu kim bilmiyorum ama.