Law aka. düşük pantolonun, kral haki kullanıcı olma şansı yok
Şunların insan halini hep merak etmişimdir.Bu spoilera göre desene bunlar Wano'ya gelseydi arc 10 defa bitmişti
Bence Oda yazmıyor Oda yazsa böyle hatalar yapmaz. Oda bence Red filmini yazarken asistanı yazıyordur kendimi böyle avutuyorum şu anHerhalde gorosei'yi yeteri kadar aşağılamadığını düşündü ki bu bölüm biraz daha dibe batsınlar istemiş Oda. Sensei adamların zekasını terliksi hayvan seviyesine indirdin yeter vurma artık
Adam zafere giden yolda her yol mübahtır stratejisiyle hareket ediyor. E. Odanın kötü bir yazar olduğu yıllardır konuşulan bir şey zaten burada. Hani şaşırtıcı değil ama böyle olmasın istiyor insan. Marinefordda hem kral hakiyi kullanmış hem de lastik meyvesini uzun zamandır kullandığı bilinen biri luffy. Yani cidden işin sonunda bunlar da ihanet ederse şaşırmayacağım artıkBence Oda yazmıyor Oda yazsa böyle hatalar yapmaz. Oda bence Red filmini yazarken asistanı yazıyordur kendimi böyle avutuyorum şu an
Bunlar kaido tayfasindan daha sağlamdıBu spoilera göre desene bunlar Wano'ya gelseydi arc 10 defa bitmişti
Yayın kapalı olabilir o ara. Kontrol etmeye erindim şimdi.adamlar konuştukça batıyor, kral haki mevzusu çıktı şimdi, ee bu Luffy MF’un ortasında tüm dünyaya yayın yaparken bunu kullanmadı mı? Demezler mi bi çocuğu durduramadınız diye, hükümet istifa diye ayaklanması lazım kutsal ejderlerin