Bu saatten sonra ne gelirse gelsin Garp'a yazar zaten. Dedem yaBilgiler geldikçe Garpın durumu
Bu saatten sonra ne gelirse gelsin Garp'a yazar zaten. Dedem yaBilgiler geldikçe Garpın durumu
O zaman Law'da Haoshoku çıkması lazım.Bakalım ne kadarı doğru çıkacak.
Amele asker - efendim meyve uyandı gözümüz aydın
Gorosei - Hmmm demek h.hakisi varmış
Law'da kral haki çıkmasına mı yansam bu duruma @Millennium Wizard 'ın sevinmesine mi yansam? @II. InvictusO zaman Law'da Haoshoku çıkması lazım.
Hacı bu dayıların dünyadan haberi yok.- Ayakta kalan son CP0 ajanı Nika Meyvesi'nin uyandığını bildirmiş, Beş Kadim de sadece Fatihin Hakisi'ne sahip olanların meyve uyandırabildiğini söylemiş.
5'li çete gene anewliz yapmış.
Ben de bu kelebek meselesi ile ilgili bir şeyler bakınıyordum iki gündür. Seride bir kaç noktada kelebeklerin usul usul olayların merkezinde kanat çırptıklarını görüyoruz. Doffy, Sanji, Nico Robin, Imu etrafında gördüklerimi hatırlıyorum ve hatta Kaido ordusunda bir smile kullanıcısı da vardı. Ordan da bir şeyler çıkartıcakmış gibi hissediyorum.Imu da içerde kelebek besliyor zaten, bunlar tam olarak
Xebec ve ardındakiler deli gibi gülüyordu. Xebec uyanmışını kullanıyor olmasın? Ama o zaman çok saçma bir durum çıkacak. Neden kimse bahsetmedi en azından Xebec'i bilenlerin Luffy'i görünce bir hatrına gelmesi gerekirdi.Bölüm xebece yazar.
Adam joy boy olmadan dünyayı sallamış
Xebec ve karasakalda joy boyun nihai düşmanının yan hesabıdırXebec ve ardındakiler deli gibi gülüyordu. Xebec uyanmışını kullanıyor olmasın? Ama o zaman çok saçma bir durum çıkacak. Neden kimse bahsetmedi en azından Xebec'i bilenlerin Luffy'i görünce bir hatrına gelmesi gerekirdi.