La MF de herkes meyve üzerinden gidiyordu onu mu örnek veryorsun? Dof da gösterdi sonra H.haki ama MF de bile kukla olayıyla bir şeyler yapıyordu.Crocoda kral haki çıkarsa patlarım tabii ona birşey demiyorum.Aslında bak ters mantıktan gidip kral haki sonucuna ulaşabilirmişiz ama gülmekten aklıma gelmedi herhalde.Birde croco uyandırmış gibi görünse de uyandırdığı kesin değil.Çünkü çöp korsanlara bile bayıltma yerine logiasını kullanıyordu.
Zoro luffynin aldığı kadar p.up almış olsaydı doğu maviden kılıç sallayıp dünya hükümetini çoktan yıkmışti.Kral hakinin de pek bir olayı kalmadı, Chinjao ve Zoro'da çıktığında anlamış olmamız gerekti.
Onun gibi bir şey bizim @Millennium Wizard ile bir iddaamız vardı bu konuda...Bölüm Croco'ya mı yazdı?
Gorosei onayladı zaten Joy Boy > Kaido.Adamlar çizgi kahraman ölsün diye Kaido’yu kızdırmayı kötünün iyisi olarak görüyorlar.İlk defa yenilebileceğini hissetmiş olarak ele alalım o yorumunu. Şu ana kadar ne kadar zorlanırsa zorlansın gelip geleceğinden eminmiş.
Onun gibi bir şey bizim @Millennium Wizard ile bir iddaamız vardı bu konuda...
Aizen avatarıyla gelmişsin süper. Hoşgeldin.Zoro luffynin aldığı kadar p.up almış olsaydı doğu maviden kılıç sallayıp dünya hükümetini çoktan yıkmışti.
Tam kendimi banlatacaktım şimdi kararsızım kaçtı falan dersin sen şimdi arkamdan. :/Onun gibi bir şey bizim @Millennium Wizard ile bir iddaamız vardı bu konuda...
Dof güç skalası olmuş artık.Konu Dof'mu ? Bu kadar mutlu olacağını Eiichiro Oda bilse,o kadar raund kaybettirmezdi belkide Luffy'e
Dof'a gelir gelmez ben Croc da çıkar demiştim zaten, H.haki'nin dibi Dof'tur çünkü...Croco'da da Kral Haki çıkıyorsa seriyi bırakma zamanı gelmiştir. Çoluk çocuğun eline düşmüş demektir.
Ben demem herkes der...Aizen avatarıyla gelmişsin süper. Hoşgeldin.
Tam kendimi banlatacaktım şimdi kararsızım kaçtı falan dersin sen şimdi arkamdan. :/