Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Luffy'nin meyvesini sormuştum ama sen Wano'da yapmak istediklerini söylemişsin. Cümleyi yarım kurduğum için seni yanlış yönlendirdim kusuruma bakma. Yine de bu konudaki fikirlerini beğendim.

Ben olsam Big Mom'u ve tayfasını da Wano'ya getirirdim. Kaido tarafı, Ookanbanlar, Tobiroppo'lar, Numbers'ler, Shinuchi'ler, Gifters'ler toplam 20 bin kişilik bir filo. Orochi'nin ekipte de Kanjuro, Fukurokuju ve Hotei liderliğinde Oniwabanshu ve Migawarigumi samuray ve ninjaları toplam 10 bin kişilik ordu. Fakat Drake, Hawkins ve Apoo ihanet edecek Kaido'ya. Apoo'nun elinde Numbers'ler de saf değiştirecek.

Bizim taraftaysa 5.400 kişilik Samurayların dışında dışarıdan gelen destek Hasır Şapka Korsanları ve 5700 kişilik Hasır Şapka filosu, Beyazsakal Korsanları'nın 14 Tümen Komutanı gelecek.

Sabo, Lindbergh, Karasu, Morley ve Bonney, Kuma'nın yeteneğiyle hepsi Wano'ya gelmiştir.

Shichibukai'leri avlamaya çalışıyorlar, Hancock, kadınlara zarar gelmesin diye gemisi ve tayfasından birkaç kadını alarak Amazon Lily'den çıkar ve Luffy'nin Vivre kartını takip ederek Wano'ya yol alır. Yolda arkasındaki denizcileri indirir sadece Koby'i esir alır ve Wano'ya gelirler.

Mihawk kendisini almaya gelen denizcileri denize gömmüş, tek kişilik yatında yata yata Shanks'a gidiyor.

Bizimkilerden Luffy, Law ve Kid bu arc uyanış açmayacaklar.

Big Mom bir kadın olduğu için onunla Yamato, Hancock, Nami, Robin, Bonney ve Shinobu dövüşecek.

Kaido'yla, Luffy, Sabo, Law, Kid ve Marco savaşacak tabi öncesinde Akazaya Dokuzlusu'yla kapışacak. Oda'nın yaptığı gibi değilde iki ordunun karşı karşıya savaştığı bir mücadeleyi tercih ederdim.

Zoro vs King

Sanji vs Queen

Jinbe vs Jack

Drake vs Who's Who

Franky vs Sasaki

Robin vs Maria

Nami ve Usopp vs Ulti

Chopper vs Page One

Brook vs Snack

Big Mom Korsanları vs Beyazsakal Korsanları

Tama ve Momonosuke, Bonney ve Shinobu'nun yardımıyla 28 yaşına gelmişlerdir.
Şu olsa çok daha iyi olurdu yeminle. Kabulüm buna da.
 
Kaido dövüşü sonunda Lucci gibi bir şey olmasını isterdim. Saydırmaya başlardı saldırıları son gücüyle bir süreden sonra istemsiz uyanış açıp her yerden yumruk atmaya başlardı. Hem karakterin yapısına hem de hikayeye ters düşmezdi. BB karşısında da artık istemli olarak kullanmaya başlardı.
Yani senin için Paramecia ya da Mistik Zoan olmasında bir sakınca var mı? Şundan dolayı soruyorum. Yarın Luffy, Karasakal'la kapışacak belki herif o zamana kadar üçüncü meyveyi yemiş olacaktır. Sadece Haki'yle indirilebilecek biri değil artık.
 
Yani senin için Paramecia ya da Mistik Zoan olmasında bir sakınca var mı? Şundan dolayı soruyorum. Yarın Luffy, Karasakal'la kapışacak belki herif o zamana kadar üçüncü meyveyi yemiş olacaktır. Sadece Haki'yle indirilebilecek biri değil artık.
Garp büyük ihtimalle sadece kral hakiyle serinin zirvelerinden biri oldu. Bizzat Oda tarafından sıradan öylesine bir meyve denilen bir meyveye böyle seviyeye atlatılmamalıydı. İlla ki çok daha mantıklı bir şey bulabilirdi Oda çok zorlama oldu bu. Baştan mistik Zoan olsa hiçbir sıkıntı olmayacaktı ama böyle bir şey yapmaması her türlü falso bence.
 
Kurguda saçmalıyor işte. Bir de bu ark 150 bölümdür devam ediyor. Boş bölümlerle dolu üstelik.
Smoker darlanma başkan ben Naruto ve bleach faciasından sonra huzuru jujutsu kaisen ve hunterxhunter da buldum. MT ye gel tartışalım onları çok güzel gidiyorlar.

One piece de artık sürpriz kalmadi misal diyelim ki kralin hakisinden üstünü çıktı tanrı hakisi, hiç suprize gerek yon luffyde en iyisi vardır.
Diyelim ki A meyvesinin bir özelliği çıktı Garanti o özellik bu meyvede de vardir.
Logia ya dönerse de şaşırmam artik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık