Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünemiyor değil. E. Oda en başından beri Luffyi peygamber gibi tasarlamış, şimdi de tanrıya baģladı. Kendisi ben kahraman değilim diyordu, o zamanlar biz Luffy, süper mario çakması dediğimizde gülüyorlardı, daha beter çıktı. :)
Seriyi bitirmek için hıza bağlamış. Hikaye içinde çokça boşluk varken 99 yılından beri paramecia bilip lastik dediğimiz Luffy'nin meyvesi Oda'nın aklında başından beri vardıysa bile yanlış şekilde patlattı. Finale bir şey kalmamış ana karakterin gücü kökten değişiyor. Normal gelmiyor. Çok oldu bittiye getiriyor. .// :d

Oda çizer isterse hakisi Allahu Ekber dağlarında der yumruk arkası kral haliyle bir vurdurur arkadaki okyanus ikiye bölünürken çizer olah biter. Forumdaki herkes G4 üstüne kral haki ekleyip yenmesine zaten tamam olurdu. Herkes de G4 'e kral haki eklese neler olur nasıl bir güç ortaya çıkar diye de beklenti içindeydi zaten. İsa'nın elinde yeterli şey vardı zaten. Bunu çaresi olmadığı için kendi hikayesindeki tercihi bu olduğu için yapıyor.

Bana çok saçma geliyor nasıl yendirecegini bilemedi meyveyi değiştirdi demek. Seride meyvesiz o seviyede karakterler varken hele çok absürt.
Şu noktaya gelmeden önce son bölümlerde Luffy denk hale gelmiş görünüyordu. İlla Luffy yensin istiyorsun madem çıkmıyorsun bu kafadan keşke şu dediğin şekilde ilerleseydi. Olayı şimdi böyle bir noktaya çekince Kaido'yu yenmek için ver Allah ver moduna geçti Oda. Dolayısıyla nasıl yendireceğini bilmiyormuş kapısına çıkıyor. .///

Edit: Meyvesiyle ilgili yazdığına Reiper'a cevap yazdım. Aynısı yani fazlası değil yorumum. Yanlış anlama güçlendirmesi ile ilgili eleştirim yok. İşlemesi ve hükümet olayları sıkıntı.
 
Son düzenleme:
Uyanış bu meyveye daha fazla esneklik ve fiziksel güç kazandıracak diyor. Freedom dediği şeye parantez açıp esneklik olduğunu belirtmişler. Hali hazırda lastik olan adamın esneme kabiliyeti seviye atlayacak diyorlar yani. Şu gücün lastik meyvesinden tek farkı milletle billur geçebiliyor olması onun da gücüne katkısı yok en azından görünen o. Haftaya saçma sapan şeyler çıkartmazsa bu dövüş tarzında zerre problem yok Luffy'e cuk oturmuş. Uyuşturucu kafasını sürekli yaşamasın yeter.
 
Meyve Luffyi nerden taniyor, kaç dk gördü de hemen anladı, nasıl seçti? Meyve Luffyi seçti demek tamamen saçmalik.

Nika zafer demek, JoyBoy eğlence umut özgürluk tanrısı. Zunişa uyanış gelince Joyboy geldi diyor. Kalp atışına özgürlüğün davulu diyor. Luffynin iyi saf özgürlüğüne düşkün biri olması ve Pedro kendini imha ederken bile parti yapabilmesi tamamen meyveden kaynaklı bir durum. Çünkü meyvenin ayrı bir iradesi ve kişiliği var. Nasıl Zoan olmasına rağmen base Luffy lastik özelliği gösteriyorsa meyveyi yediği anda kişiliği değişti Luffynin.

Roger Luffy gibi değil, doğru, adam öleli 20 yıl olmuş Squardo hala bacısına sövüyor. Ama Luffyden dayak yeseydi müttefik olurdu. Bu da bir Nika meyvesine bakıyor. Nika meyvesi yeseydi JoyBoy olurdu Roger da.



Düşünemiyor değil. E. Oda en başından beri Luffyi peygamber gibi tasarlamış, şimdi de tanrıya baģladı. Kendisi ben kahraman değilim diyordu, o zamanlar biz Luffy, süper mario çakması dediğimizde gülüyorlardı, daha beter çıktı. :)



Ne hikmetse gökten yağan p.uplar 40 yıllık korsanlara değmiyor abi. Ne BM ne Kaido uyanış açamiyor nasılsa. :)
Meyve 800 yıldır goroseiden kaçmakta ama kehanetlerde adı geçen Luffy i tanıması mi absürt ?

Meyvelerin kisilik üzerine etki etmesi tamamen varsayim ve mantikli bir varsayim degil
 
Nasil düşüreceğini bilmiyormuş ta falan filan. Ağa Smoker'in dediği gibi BM'yi getirme. Kaido'ya 3 değil çatıda ki 5'lı ile dövüş çiz. Her iki bölümde bir birileri düşsün kalksın kombo saldırılar uyanislar sergilesinler. En sona da kan revan içinde Kaido ile Luffy kalsın Luffy D'nin iradesi ile kazansin. Hem herkese hakkini vermiş olursun. Hem Kaido'yu ezmemiş 1v1 çizmemiş ve unvanının hakkını vermiş olursun. Hem Luffy'nin son düşen eleman olarak farkını ortaya koyarsin hem herkese güç artışı vermiş olursun. BM'yi harbiden kapat hikayesinde Karasakal Korsanlarına düşürttur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık