Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar D. nin esintisi burdan geliyor olabilir mi?

John D. Rockefeller
Wall street olaylarıyla sonuçlanan mortgage krizi öncesi 5 çok zengin yahudi aileden bahsedilirdi. 2si battı 1i çine kaçtı ve savaslari devam ediyor seklinde spekülatif haberler yapılıyor. Diğer 2si rockefeller ve rothschild aileleri. 5 adet olmaları tesadüf de olabilir ama antik krallıktansa kutsal ejderlerle benzerlik daha fazla ama alakaları yoktur.
 
Yahu adama galibiyet bile aldırtmıyor ne yaptığı belli değil. Luffy geçen bölüm savaşı kaybetti dedi resmen. Ne yaptığı belli değil ben Oda'nın durumunu iyi görmüyorum.
Muhtemelen işleyeceği hikayeyi azaltmak istedi. Koca Ana buraya gelmese, bir de ona ayrı ark çizmesi gerekecekti ya da hiç göstermeden aradan çıkartacaktı. Koca Ana'nın Wano'daki sahnelerini çıkarsak, hiçbir şey eksilmiyor.
Düşünemiyor değil. Adam seriyi bitirme derdinde. Onun için millet çatır çatır seviye atladı Wano'da.
Çizdikçe çizesim geliyor diye seriyi uzatan adamsın, özen göster bari. Seriyi getirdiği/getireceği hal iç açıcı görünmüyor. Bitirmek için karakterlere güçten başka da bir şey verdiği yok şuan. Oysa doldurulması gereken o kadar çok boşluk var ki... Oda, koy mu verdin ne yaptın yav .// Keşke en baştaki gibi Alabasta'da bitirseydi seriyi. Tadında da kalırdı.
 
Roger kim köpek ki meyve onu seçecek, tabisi Luffy’i seçecek :oleyo2: :p

Luffy'nin arayı açması lazım Yonkou ve kral olacaksa, Yonkou Kaido vs'sinde de açmazsa nasıl olacak. Geriye ne kaldı, Shanks ve Teach mi...

Daha önce de dediğim gibi, Luffy’e ekstra güç ve güç sıçrayışı vermek için Zoan meyvesi gerekliydi. Gereklilikten böyle oldu diye düşünüyorum. Yoksa, lastikten çok büyük bir sıçrayış beklemek fazla gibi. Doflamingo ve Katakuri'de de gördük, belli sınırları aşamıyorsun. Kaido gibi bir gücü, Shanks gibi bir hakiyi lastik ile meyve ile aşamazsın gibi duruyor.

Lastik, zaten Logia gibi bir şey de oldu en sonunda, ama yetmez kardeşlerim, yetebilemez. Daha esaslı logialar karşısına çıkmadı bile:D

Yazarlar bazen kendi çizdiği karakterleri nasıl yendireceklerini veya karşısındakini nasıl yeneceklerini de bilmiyor, Naruto'daki olay gibi. Böyle olunca doğaçlama bir şeyler çıkartıyorlar. Beyin ve hayal gücü bedava...:p
 
O meyvenin özellikle luffy i secmedigini nerden biliyoruz luffy dünyaya baris getirecek kisilerden biri muhtemelen konum olarak ve Luffy yaptigi hareketlere insanların güvenini kazaniyor şuan yaptiklari ve ileride yapacakları insanların Luffy'e olan güvenini arttıracak Roger da buna dair bir şey görmedik Roger bildigin korsandi hatta toplumun nefret ettiği biriydi dünyaya özgürlük getirmek , insanların güvenebilecegi biri degildi joy boy konumuna uygun degildi.
Meyve Luffyi nerden taniyor, kaç dk gördü de hemen anladı, nasıl seçti? Meyve Luffyi seçti demek tamamen saçmalik.

Nika zafer demek, JoyBoy eğlence umut özgürluk tanrısı. Zunişa uyanış gelince Joyboy geldi diyor. Kalp atışına özgürlüğün davulu diyor. Luffynin iyi saf özgürlüğüne düşkün biri olması ve Pedro kendini imha ederken bile parti yapabilmesi tamamen meyveden kaynaklı bir durum. Çünkü meyvenin ayrı bir iradesi ve kişiliği var. Nasıl Zoan olmasına rağmen base Luffy lastik özelliği gösteriyorsa meyveyi yediği anda kişiliği değişti Luffynin.

Roger Luffy gibi değil, doğru, adam öleli 20 yıl olmuş Squardo hala bacısına sövüyor. Ama Luffyden dayak yeseydi müttefik olurdu. Bu da bir Nika meyvesine bakıyor. Nika meyvesi yeseydi JoyBoy olurdu Roger da.

Olay bu. Bu kadar basit bir şeyi nasıl düşünemiyor. .//
Düşünemiyor değil. E. Oda en başından beri Luffyi peygamber gibi tasarlamış, şimdi de tanrıya baģladı. Kendisi ben kahraman değilim diyordu, o zamanlar biz Luffy, süper mario çakması dediğimizde gülüyorlardı, daha beter çıktı. :)

Seviye atlamanın da bir adabı olur. Sihirli kılıçlar, sihirli meyveler, enerji bitirmeyen uyanışlar havada uçuşuyor.
Ne hikmetse gökten yağan p.uplar 40 yıllık korsanlara değmiyor abi. Ne BM ne Kaido uyanış açamiyor nasılsa. :)
 
Boşuna tartışılıyor. Oda, Kaido'yu gerçekten ama gerçekten nasıl yendireceğini bilmiyormuş. Madem öyle ana bossu illa ana karakter yenecek kafasından çık. Çık yahu çık çıkmayınca bir yerlerin mi dökülüyor. Sırf bu yüzden Fishman Island ve Rosa'da da yedirmedi ana bossu başkasına. Wano'ya Mom'ı getirmeyecekti. Aslanlar gibi 5 nova Kaido'yu yenecekti. Her defasında Luffy yenmezse ne olacak yani insanlar seriyi mi terk edecek.
Oda çizer isterse hakisi Allahu Ekber dağlarında der yumruk arkası kral haliyle bir vurdurur arkadaki okyanus ikiye bölünürken çizer olah biter. Forumdaki herkes G4 üstüne kral haki ekleyip yenmesine zaten tamam olurdu. Herkes de G4 'e kral haki eklese neler olur nasıl bir güç ortaya çıkar diye de beklenti içindeydi zaten. İsa'nın elinde yeterli şey vardı zaten. Bunu çaresi olmadığı için kendi hikayesindeki tercihi bu olduğu için yapıyor.

Bana çok saçma geliyor nasıl yendirecegini bilemedi meyveyi değiştirdi demek. Seride meyvesiz o seviyede karakterler varken hele çok absürt.
 
Yani herkesin güç konusunda aşırı güçlenmesi konusunda doğru söylüyorsunuz.Bir arcta bu kadar güçlendirme alınmamalıydı belkide ama ben bir Naruto izleyici olarak çokta yadırgamadım.Naruto da birden kurama modu açtı ve diğer bütün bijulların toplamı kadar bir güç elde etmişti.
 
Seri de hızlandı, belki sonuna baya yaklaştı, bilemeyiz tabii. Bu yönden de düşünmek lazım, bu güç patlamasını. Law, Kid, Zoro, Sanji bile coştu yani, Luffy'de coşsun
 
Birader adam Oda'ya laf atmıyor ki? Oda sadece hakiyle zirve koyabilir mi Luffy'i? Koyabilir. Bu bile eleştirilmez mi bu arkadaşlar eleştirir. Oda'nın tercihi bu olmuş beğenirsin beğenmezsin Oda'ya buradan eleştirirsin ama arkadaşın lafı Luffy meyvesiz olamazmış. Aynı adamlar WB'ye toz konduruyor mu? Görmedik. Diğer taraftan Luffy hakide de zaten neredeyse zirveye oturmuş. Roger'dan kral haki anlamında aşağıda profil bile çizmedi. Hadi biraz daha aşağıdadır dersin belki ama zirvesinde o alanda da daha üst seviyeye doğru gittiği bariz.

Sen boşver.

Bunlar 5-6 sene önceki tartışmaların Wano versiyonu. O sırada G4 eleştiriliyordu. Kral haki power upı aldı eleştirildi. B.haki aldı yine eleştirildi. Kesbohu aldı eleştirildi. Yani karakter her türlü eleştiriliyor. Bugün hiç haki power upu almasın fiziksel yardırsın yine lafı edilir. Bu sefer de fiziksel güç vermese Roger olamazmış derler.

Biri çıkagelip Luffy meyvesiz işe yaramazmış örnek Roger dediği zaman Oda eleştirmiş olmuyor bize laf atmış oluyor.
Manga ile ilgili her eleştirim Oda'ya. İstiyorsan gir profilime Oda'ya neler yazmışım. Zaten kimse Luffy p-up almasın demiyor p-up alma şekli problemli.

Ayrıca siz kimsiniz ? Luffy fan derneği falan var da benim mi haberim yok ? Kusura bakma ama benim gruplaşma çok da umurumda değil. Buraya gelip biraz yorum okuyup ya eleştiri yapıyorum ya da meme yapıyorum. Her karakteri kurallar çerçevesinde sert bir şekilde eleştirebilirim. Son olarak aylarca Enma muhabbeti yapıp gülüp eğlenen birisinin aynı şey fan karakterine olunca eleştiren insanlara kişisel olarak saldırması da hem çelişkili hem de saygısızca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık