Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu göz ifadesinin benzerlerini kaç defa yaptı adam.

Spoier'da ''Toon Force'a gibi bir şey'' ifadesi geçmese kimsenin bugün buraya Toon Force yazacağı yok. Orda o ifade geçti diye cımbızla sahne aramaya gerek yok. Yanıldınız kısaca.
Aynı çizim değil. Oncekilerle bariz fark var. Neyse Kaido'yu nasıl yenecegini az buçuk tahmin ediyorum. 🤣 O zaman anlaşılacak.
 
Hala açıklama bekleyenler var. Meyvenin mitolojik olmasını, absürd bir güçlendirme vermesini falan geçtim.

-Meyve kendi kendini uyandırdı.
-Meyve ölü adamı diriltti.
-Meyve hakiyi ve enerjiyi fulledi.

Bunlar nasıl meyve gücü? Bunları normal gören var mı? Açıklanmayacak hiçbiri. Yaptım oldu diyecek.
Uyanışların hepsi kendi kendine oluyor gibi duruyor.
 
O da saçma o kadar önemli meyveyse varını yorunu bu işe adamalıydı hükümet. En büyük düşmanın meyvesi zaten. Bu meyvede bir şey var diyip yiyen biri olsa az bir hareketlenme yapsa hemen üstüne çökerlerdi. Ününü artmasın diye böyle meyve hep de bizden kaçtı demek... Yakalayınca amirale teslim etmek yerin gitmişler Who'ya vermişler o ayrı bir komedi.
manga çıkınca daha iyi anlarız ama o meyve hükümet için en büyük düşman falan değil sadece varlığı rahatsız etmiş onları .ben öyle anladım
 
Luffy nin saçları nasıl olacak acaba...Biz kendisini kara oğlan diye biliyorduk şimdi süper saiyajin gibi birsaç stili olacak sanırım.
Bundan sonra Luffy balon gibi şişmesine gerek kalmayacak sanırım.
 
Yamato'nun meyvesini google'a sorunca Japon mitolojisinden bir yaratığa yönleniyoruz. 12 senedir muhabbeti olan Cerberus'dan farksız o açıdan. Buddha dediğimiz kişi gerçek hayatta peygamber niteliği taşıdığına belirli bir dinin mensupları tarafınca inanılan birisi. Mucizeleri vesaire var. Altına dönüşüp şok dalgası atıyor mu bilmiyorum ama kesin suda yürüyordur :') Olay olma sebebine bağlayayım hocam şimdi: Bu iki meyvenin de Marco'nun anka'sı da bir şekilde gerçek hayattan araştırıp gücünün sınırları hakkında aşağı yukarı tahminlerde bulunabileceğimiz meyvelerken Hito Hito no mi Nika ilgili hiç fikrimiz yok. Sınırlarını çizmek tamamen Oda'nın elinde ve her zamankinin aksine tamamen bi yerlerinden uydurma şansı var. Hani o sınırları iyi çizerse eyvallah da şimdilik sıkıntı var. Okuyup göreceğiz 10 chapter mühlet yazdım başlıktaki ilk mesajımda :')
Yunan mitolojisinde tanrıça Nike var Roma'da da Victoria olarak geçiyor zafer ve şöhret tanrıçası
 
"O sen değilsin. Roger'ın beklediği adam sen değilsin. Çünkü yanlış meyveyi yedin. GURARARARARA"
Bence biraz yanlış yerden yaklaşıyorsun. Çünkü bu olay tesadüf değil. Meyvenin kendi iradesi var dendi. Yani bir şekilde meyve kaçıyorsa o zaman seçtiği kişinin de kendisibi yemesine izin vermiştir.

Ha nasıl kaçar ayakları mı var dersen, eh o kısım kaderle falan açıklanır işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık