Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler aklıma geldi de biz Luffy tanıdığımızdan beridir hep neşeli ve güler yüzlü.

Size sorum şu ya Luffy'nin bu neşeli ve güleryüzlü tavırları Hito Hito no mi' meyvesinin pasif özellikleri ise.

Yani Luffy şeytan meyvesi dolayısıyla neşeli ve güleryüzlü ise.


Düşünseniz Luffy normalde ciddi birisi ama bu meyve nedeniyle biz hep onu neşeli ve güleryüzlü olarak bildik.
 
Kollari görmedin mi temel Reis gibi büyütmüs :) gorosei de dedi zaten güç veriyor diye. Balik tutar gibi yakaladi gerçi kaido'yu luffy.
Ben o kısımlardan bahsetmedim oralar da absürt güç zaten, sadece Kaido'nun Bolo Breat saldırısını geri göndermesi uçukluğun uçukluğu olmuş bence. Lastiğin böyle bir özelliği olabilir mi?
 
Luffynın Kaidoyu sallayıp yerden yere vurduğu sahne Tom ve Jerry'nin kopyası.
Luffy'nin kendi gözünün pörtlemesi Maske kopyası, normalde olmayacak şey iken Kaido'nun da gözünü pörtletiyor ve Kaidonun kafasında yıldızlar uçuşuyor. Bunlar normal OP efekti değil, çizgi film efektleri ve bunu yapan Luffy'nin Nika yani Toon Force yeteneği.
Yine Luffy'nin yeri çarşaf gibi tutup lastiğe dönüştürmesi tamam lakin Kaido'nun dağa değince dağı patlatan Boro Breath'ini bloklayıp üstüne Kaido'ya göndermesi basbayağı Toon Force, böyle bir şey OP fizik kurallarında yok çünkü. :)
Efektlerin absürtlük katmak için kullanıldığına katılıyorum ama güç olarak OP dışı bir şey göremedim. Mermileri geri sektiren güç, şimdi de ''Bolo Breath'' saldırısını geri sektirecek elastikliğe ya da boyuta kavuşmuş gibi görünüyor. Efekt konusunda da, özellikle Wano'da bu işin suyunu çoktan çıkardı zaten. Şekilden şekle girmeyen karakter kalmadı. Luffy'nin ''Toon'' gücüyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey de koymaz herhalde ya, o kadar da değildir. :flaugh:
Açıklama için teşekkür ederim bu arada.
 
chopper normalde geyikti.
insan meyvesi yiyince base formu küçük chopper yani yarı insan-yarı geyik oluyor. 7 farklı dönüşüm var ve bazısında insana yaklaşırken bazısında geyiğe yaklaşıyor.

luffy de normalde insan.
meyve yiyince base formu yarı lastik tanrısı-yarı insan oldu.
yine farklı dönüşümleri var. kimisinde insan formuna yakın kimisinde lastik tanrısına yaklaşıyor.

yani insan zoanı yada mistik zoanlar, diğer zoanlardan farklı davranabilir. sengoku da dönüşüm geçirmeden meyve özelliklerinin bazılarını kullanabiliyordur. marco da meyvesinin bazı özelliklerine dönüşüm geçirmeden erişebiliyor. bütün özelliklerini kullanabilmek için formunu değiştirmek gerekiyordur.
 
Ben o kısımlardan bahsetmedim oralar da absürt güç zaten, sadece Kaido'nun Bolo Breat saldırısını geri göndermesi uçukluğun uçukluğu olmuş bence. Lastiğin böyle bir özelliği olabilir mi?
Lastik sekme özelligi var desen bi ihtimal ama seneryo nasıl olur görücez artik. Düsününce olmaz ama. Eger diger saldırilari da yansitirsa kuma'nin niku niku nomi'dende aldi deriz :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık