Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke lastik kalsaydı ben anlamadım meyveyi uyanış açmasında sıkıntı yok bu zoan meyvesi ne demek insan nika olayı çok kötü çizmiş .
 
Luffy'nin meyve sıradan, çöp meyveciler nerede?
Kardeşim şimdi zamanında ne yazıldığını unutmuş gibi yorum atmayın. Bu meyve özel bir meyveyse bu özellikleri yüzünden olmaz demiştik. Farklı bir şeyi çıkması gerekiyor demiştik. Şimdi meyvenin mistik zoan tipi olduğunu öğrendik. Lastiğin özel bir meyve olmadığı özel olması için meyvenin mistik zoana evrilip farklı özellikle kazanmasıyla belli oldu zaten.
 
Cümleten selamun aleykum arkadaşlar, Ben Imu. 800 yıldır peşinde olduğum, kadim düşmanım JOyBoy'un meyvesini en sonunda yakalamayı başardım. Meyveyi koruması içinde başına baçşavuş Who'yu diktim ancak meyve çalındı. Sonradan öğrendim ki meyveyi çalan eski korsanlar kralının tayfasından yonko Shanks'mış, meyveyi de dünya hükümetinin en büyük düşmanı, devrim orduları başkumandanı Dragon'un oğlu yemiş. Ben tabi bu durumdan hiç kıllanmadım, meyvenin peşinden gitmeyi de bıraktım. En son meyveyi yiyen çocuk yonko gücüne ulaşınca ölüm emrini verdim, şimdi o çocuk canıma ot tıkamaya geliyor. Bu arada eğer yerseniz, dünyayı ben yönetiyorum.

Herkese iyi forumlar.

 
Balon gibi şişen, eli ayağı lastik gibi uzayan bir şey nasıl insan meyvesi olabilir? Bunu mantığına yedirebilen var mı? 800 sene Dünya Hükümeti aramış bu meyveyi. MF'ye kadar geldi meyve.
Sengoku da hem altından vücuda sahip hem şok dalgaları falan yaratabiliyor ve o da İnsan modeli meyve. Spoiler düz insan demiyor ki, Mitolojik model hito hito no mi diyor.
 
Bu seride denizcilerin ve gorousei tayfanın vergileri yemekten başka yaptığı pek bir şey görmedik MF savaşında da bireysel güçler üzerinden gördüğümüz kısımlar oldu.

Bunca şeyi bilip de Luffy'nin ödülünü böyle arttırmaları ve gazlamalarının saçmalığını nasıl açıklayacaklar çok merak ediyorum. Kafamda da bir yere koyamıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık