Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun neresi neredeyse ölü durumda? Ada hâlâ uçuyor. Gücünün yarısını bile kaybetmemiştir belki. Ayrıca Zoro, Kaido'nun derisini zar zor aşıyor her şeyini ortaya koyarak; yorgun olması neyi değiştirecek derisini kesemiyor adamın? Kendini savunamayacak durumda dediğin adam adadaki herkesi elinden geçirdi, aşağıya indi oradakileri öldürecekti üstüne.
Ölü durumda olan kendini savunamayacak Kaido diyorum zaten yani dövüşün sonunu şu anı demiyorum? Gücünü yarısını kaybetmemiştir belki... Peki..
 
Bir önceki bölümde Luffy Kaido ile kafa kafaya çarpışmak için kıçını yırtıyordu tabiri caizse şimdi bir uyanışla adamla dalga geçer hale geldi. Hadi daha üstün olmasını anlıyorum da böyle gülüp dalga geçmesi abartı oldu. Sanırım bir de kauçukla birlikte gelen saldırıyı hapsedip geri püskürtebiliyor bu da baya kırık bir yetenek oldu rakibi kendi silahıyla vurabiliyor. Gülmesi falan da çok rahatsız etmedi ama ben biraz daha badass dönmesini isterdim böyle biraz ciddiyetsiz oldu ya savaşırken bile gülüyor yani bilemedim valla.
 
Sengoku'nun mf savaş India WB için dünyayi yok edebilecek gücü falan var dedigi aklima geldi muhtemelen gura gura için. Ne kadar cahil oldugunu anladik :)

Acaba gorosei'de meyve falan kullaniyor mu?
 
Yüzüklerin Efendisi'ndeki olaylara benzettim bazı durumları.
Gandalf'ın yüzükte bir şeyler hissetmesi, Gondor'a gidip en derin mahzenleri araması ve cevaba ulaşması. Halbuki Sauron'un yüzüğü biliniyor hatta İsildur'un Laneti adıyla da anılıyor. Daha sonra kayboluyor ve sanki tüm dünya unutuyor bu yüzüğü. Unutmak demeyelim de efsaneye dönüşüyor artık. Bir de yüzüğün kendi iradesi olmasi gibi durumlar da var.

İm mahzenlere iniyor, cevaplar arıyor Gandalf gibi. Efsane olarak anılan bir meyvenin varlığından emin oluyor. 800 sene boyunca meyve saklanıyor. (Ya da kullanıcıları dünyanın ücra köşelerindeki küçük kasabalarında bilinmiyorlar.) Meyvenin kendi iradesi olması durumu da var.

Algıda seçicilik durumları da olabilir. Ben biraz benzer buldum. :)
Oldukça benzerlik var luffynin son hali de birazcık tom bombadile benziyor
 
Ölü durumda olan kendini savunamayacak Kaido diyorum zaten yani dövüşün sonunu şu anı demiyorum? Gücünü yarısını kaybetmemiştir belki... Peki..
Geçen bölüm Zoro uyanıp Kaido'yu öldürse bundan memnun olacak adamlar vardı, bundan bahsediyorum. Luffy, Kaido'yu yendikten sonra Zoro infaz edebilir onda problem yok.
 
Özgürlük muhabbeti de baydı. Şimdi daha özgür olacakmış. Şu özgürlük ne demek bilmiyor bu Oda. Arada havalı olsun diye cümlelere özgürlük serpiştiriyor herif.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 119)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık