Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu meyve zoan ise neden insan formu yok? Gördük ki tüm zoanlar istediklerinde yedikleri yaratıklara dönüşüyor, istediklerinde insan formuna bürünüyor. Luffy yi kairoseki ile temasları dışında hiç lastik olmayan bir bedende görmedik.
 
Oda bu yolu tercih etmiş ama meyve özünde yine benzer özelliklerle kaldı. Teach, Gura Gura yediği sıra bir güçle taşıp dolmuştu. Her yerimden güç akıyor diyordu. Luffy de uyandırınca her yerimden eğlence akıyor felan diyor. Meyvelere de önem veriyor ve seride önemli bir yere sahipler. Açıkcası benim hoşuma gitti ve zirve meyve olduğunu da düşünmüyorum. Toon Force denmiş ama öyle bir gücü yok. Sadece G4 G2 G3 gibi tekniklerle dezavantaja girerek yaptığı şeyleri şimdi hakisiz istediği gibi sadece düşüncesiyle yapacak. Bir nevi anca adam akıllı meyveye sahip oldu.

Ayrıca 800 yıldır uyanmaması muhabbetiyle de Luffy'nin hakkını verdi. Joy Boy olunuyormuş onu da gösterdi. Luffy kişiliği ve yapısı ve eğlenceli karakteri sayesinde o meyvenin uyanışını açtı ve Joy Boy olabildi. Olay şu an böyle gözüküyor. Her türlü reenkarne muhabbetlerinden iyidir.
Öle yazken yada öldüğünde mi eğlencesi aktif oldu meyve anladı uyandı. Uyandırma durumu da fecaatle kötü zaten. Renkarne kesin zaten seride poseidonlar bilmem kaç yılda bir doğuyorken. Joyboyların doğmaması saçma olurdu. Kesin renkarne luffy. Keşke joyboy diye karakter hiç olmamış olsaydı geçmişte kehanetler neticesinde durum gerçekleşmeşeydi direk luffynin hikayesini okusaydık çok daha iyi olurdu. Benim beklentimi hiç karşılamadı hatta şu girdiği yol çok kötü oldu neyse artık kısmet bir güzel pataklasın Kaidoyuda moralimiz yerine gelsin.

Ama ondan bağımsız eleştirceğim bir şey daha var Luffy Kaidoya vururken son vuruşum diye gidiyor. Enerjisi bitik durumda uyanış kullanabilmek için enerji gerekiyor law ve Kidd sona sakladılar. Luffy enerjisi bitikliği kendi bin kere tekrar etti. Hala daha uyandı yenilendi gibi oldu bu dahada kötü nerden tutsan elinde kalıyor mantıklı bir tane olay yok. :(
 
Herkese tek atıcak demedim ama neredeyse ölü durumda olan kendini savunamayacak Kaido'ya son vuruşu atabilir absürt bir şey yok bunda.
Kaido'nun neresi neredeyse ölü durumda? Ada hâlâ uçuyor. Gücünün yarısını bile kaybetmemiştir belki. Ayrıca Zoro, Kaido'nun derisini zar zor aşıyor her şeyini ortaya koyarak; yorgun olması neyi değiştirecek derisini kesemiyor adamın? Kendini savunamayacak durumda dediğin adam adadaki herkesi elinden geçirdi, aşağıya indi oradakileri öldürecekti üstüne.
 
Git mesela meyve'nin ismini hırsız hırsız meyvesi koy. Bu meyve dünya üzerinde iradesi olan meyvelerden birisi olsun buna kadar tamam. Hatta bu meyve istediği zaman hali hazırda yenmemiş bir meyvenin ruhunun çalsın. O tarihte de gomu gomu yu çalmış de. Bundan dolayı herkes bunu lastik sanıyordu de. Ama bu meyve kadim bir meyve hükümetten doğası gereği kaçıyor de. Meyve ruhlarını çaldığı için kolaylıkla uyanışa izin vermiyor çünkü her dönem farklı bir meyve'nin ruhu ile yaşamak eğlenceli geliyor de.(buradan da laugh tale -joy boy de) vallahi ben daha çok inanırdım
 
Bu meyve zoan ise neden insan formu yok? Gördük ki tüm zoanlar istediklerinde yedikleri yaratıklara dönüşüyor, istediklerinde insan formuna bürünüyor. Luffy yi kairoseki ile temasları dışında hiç lastik olmayan bir bedende görmedik.
Bazen karakteristik özellikler baki kalabiliyor. Chopper'ın insan formunda kürkü var mesela hâlâ.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık