Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şekilde olabilir ama sanmıyorum ya. O zaman Nika meyvesinin sürdürülebilir gücü ne olacak ki? Bize gösterdiği kadarıyla lastik meyvesinin bir üstü gibi. O an içinde saklandığı meyvenin sınırlarını yıkıyordur belki, bu bağlamda özgürlük ile bağdaştırılabilir. Sanmıyorum ama dediğim gibi, Luffy'nin meyvesinde o kadar radikal bir değişikliğe gitmez Oda. Lastik meyvesi değil de lastik adam meyvesi çıktı sadece.
Valla ilk söylediğin şeyler çok aklıma yattı lastik meyvesinin içine girmiştir bu nika belki sürekli gülen şımarık bişeye benziyo zaten. Girdiği meyvenin gücünün sınırlarını kaldiriyordur belki de beyazsakalin meyvesine girse tek yumrukta dünyayı yok edecek güçte vs.
 
Reenkarnasyona bile eyvallah derdim. Ama bu ne be kardeşim. O kadar fazla açık nokta var ki. Bakalım bağlayabilecek misin güzel kardeşim? Sana 10 chapter mühlet.
 
Katakuri ve Doff paramecia meyveleri sayesinde, bir şey yaratabiliyorlardı. Bu sebeple onlar yere dokununca ipe/mochi'ye dönüştürebiliyorlardı. Luffy, Gear 4'te şunu yapmıştı:


Bu mantıken imkansız, acaba oralarda lastik mi oluşturdu da öyle mi o yumrukları ortaya çıkardı? Ki lastik oluşturmuyor ve yalnızca bedeni lastikse, uyanışında yerin dönüşmemesi lazım. Law ve Kidd gibi saçma sapan uyduruk şeylere dönmeliydi.
 
Peki biz şimdiye kadar luffy i mi tanıdık nika'yı mi? Hdjxjxj
Luffy hâlâ Luffy. Who's Who'dan, Nika bir kişilikmiş gibi duyduğumuzdan garip geliyor size sanırım da öyle biri olmayabilir. Mitolojik Zoan bu sonuçta. Adam da bir efsaneyi anlatıyor. Öyle biri olsa da Luffy yine Luffy olurdu.

King, "terozorlar antik zamanlarda böyle avlanırdı" diyerek bir saldırı yapıyor mesela. King yine King ama bilişsel anlamda, bir terozor değil; gücü terozora dönüşmek sadece. Luffy'nin gücü de Nika'ya dönüşmek ama bilişsel anlamda Luffy hâlâ Luffy.
 
Yes due him thinking that he had the rubber df, he actually used rubber, due this he manipulate the concept of reality and actually got rubber power. This power is one of the most broken abilities in overall in mangas/animes.

Böyle bir şey var. Luffy meyveyi yediğinde lastik meyvesi olduğunu düşünmüş, o yüzden lastik meyvesi gücü elde etmiş şeklinde. Ben beklemiyorum ama üzerine konuşmak isteyenler olabilir.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık