Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
800 yıldır peşindesin bu meyvenin. Shanks'ın eline düşünce mi bırakıyorsun peşini. Senin istihbarat örgütün bunun için yok mu? Shanks'tan Makino'ya kadar düş peşlerine. Araştır yani. Shanks'ın gücünden korksan bile meyvenin akıbetini daima bil. Kim yediyse onun peşine düş. Wano'ya gelince mi aklına geliyor Luffy'i öldürmek.

Hadi diyorum. Avellik var sizde, Enies Lobby'e kadar bulamadınız fakat adam geliyor kucağınıza. Direk size çalışan örgütle savaşa giriyor. Orada da mı önlem almak aklınıza gelmiyor. Bir amirali bu adamın peşine göndermeyi beceremiyor musunuz?

Tabi bunları yazarken aslında asıl kızdığım Oda. Adamın umrunda değil okuyucusu.
 
Eee mitolojik zoan sa hala kendini ve şimdide çevresini lastiğe çevirme olayını nasıl yaptıgı meçhul. Nika lastik tanrısımıymış , güneş tanrısı değil mi bu nika lastik ne alaka
 
Spoiler bakmadan bölüme girecektim olmadı başaramadım forumdan kaçtım ama facebook ta yakalandım resimleri direk görünce bir anlamı kalmadı kaçmanın.
Onepiece okuyucuları:Uyanış gelecek,beşinci vites gelecek,meyvenin kendi bilinci olacak,Luffy değişecek,yok değişmeyecek cart curt falan filan...
Oda:Hepsi güzel fikirlermiş kimseyi kırmayayım bari hepsini yapalım :D
Şaka maka adam ortaya karışık yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık