Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve tamamen değiştiği halde Luffy'nin buna vites demesi de ilginç. Bu güçler sadece uyanışla sınırlı mı kalacak yani? Normal viteslerle devam edecekse bunun lastikten ne farkı var.
 
Neden bilmiyorum ama benim hoşuma gitti ve aşırı hypelandım. Oda senseinin bize bunu bir şekilde yedireceğinden ve "Tamam abi şimdi oldu" dedirteceğinden de eminim bu arada. Ama ben çok beğendim nedense.
 
Luffy'i özelleştireyim derken bu kadar saçmalamamalıydın. Gerçekten nereden tutsam bilemiyorum. Kaido'nun yenilmesi için bulunan yola mı, Luffy'nin meyvesine yüklenen anlama mı, şeytan meyvesinin kaçmasına mı değineyim, bilmiyorum. Wano arkı uzattın uzattın, sonuç böyle garip mantıksız doldu. Gerçekten ne kadar yıldır okuyorum, Wano arkındaki kurgu kadar hayal kırıklığı yaşamadım. Pes diyorum.
 
Zoan çıkmasını hiç beklemiyordum, meyvelerin iradesi olmasını da... Tamamlanmış Luffy, darbe almadan Kaido'yu yenerse çok feci bir seviyede olur benim gözümde.
 
Tüm dünyanın gördüğü Marineford savaşında kimse Luffy'nin meyvesini iplemedi ve kimse özel olarak bir emir almadı.Gorosei madem bu meyve bu kadar önemli o zaman niye karışmadın şimdi Kaido savaşında öldürme emri veriyorsun
 
Lastik meyvesi bu kadar önemliyse.
Aokiji neden ele gecirmedi.
Marinefordda neden Luffynin peşine dusmediler.
Kizaru neden özellikle luffyyi paketlemedi.

Serinin dinamiginjn içine etti oda
Hükümeteki ve denizcilerdeki çoğu kişi büyük ihtimal böyle bir durumdan haberdar bile değiler. Who is Who bile bence meyveyi korurken öneminin farkında değildi.Zunesha gelene kadar 5 kadim bile meyvenin nika olduğunu bilmiyor olabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık