Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi kesip biçen adam bizimkine gelince dur iki dakka muhabbet edem moduna dönüyor "kalk la kal bekliyom" diyor. İşte bu da serinin olayı yani ana karakter hatta ana karakterden ziyade tüm tayfa bir bir hedeflerine ulaşacaklar ve belki ölüp ölüp dirilecekler ama ÖLMEYECEKLER seri böye bir seri :)
Görmedin galiba @Mihawk san
 
Çok yorum yazmam ama bu nedir ya
İşin tek merak edeceğim tarafı zoan türü olduğundan Gümbürtü Topuyla mod değiştirebilir ki gösterirler mi. Gümbürtünün son halinde neye dönüşür merakımın konusu...
Ama yani sen joy boy diye Zoanların kişiliği olur diyipte aa bak lastik meyvesi (artık yeni adı neyse) onun kişiliği Joy Boy du bu sayede lufy'i joy boy yaptım demek yani... olmadı be bence. Op bundan daha iyisini hakediyordu.
Bakalım sıvazlama da düzeltir mi
 
Luffy Rumble ball yiyerek form değiştirebilir mi?
Farklı bir forma girmez bence.

Chopper'ın durumunda farklı karakteristik özellikleri olan iki canlı var. Formlarda belli bir karakteristik özelliği öne çıkarılıyor.

Luffy'nin kendisi de insan, meyvesi de insan. Meyvesinin görünen tek fizyolojik özelliği lastik olması, Luffy de zaten öyle ama. Olsa olsa saçı, kaşı tam değil de yarım kıvrılır falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 88)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık