Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shounen bir seride ana karakter bu benim gücümün en son noktası demiş. Daha sonra power up alsa bile bunlar üzerinden yürüyecek demektir. Durum buyken son modunun çok güçlü olması sırıtmıyor. İşleniş için aynısını söyleyemem. Özellikle bunca zaman Luffy'nin paketlenmemiş olmasına iyi bir açıklama lazım. Artık Garp mı kolladı, Dragon mu kolladı, Shanks mı gizliden işleri yürüttü bilmemiz lazım. Sadece şans ile olmamalı.
 
Luffy fanlarına bir sorum var. Lastiğin uyanışı nika çıkarsa bu da yetmezmiş gibi uyanan nika Joy Boy olursa bu sizi tatmin eder mi?

Hadi ben Luffy sevmem, siz seviyorsunuz, bu mantık, bu hikayecilik sizi mutlu etti mi?
Şu an bana hitap etmiyor da işleyişini görmeden yorum yapmak yanlış olur.

Stan Lee'nin müdürü zamanında "örümcekten süper kahraman mı olur?" demişti mesela. Aynı şekilde gücü sadece lastik gibi esnemek olan anime karakterinden ne çıkabilir ki?

Çıkıyor ama işte. Adam yazınca çıkıyor. Oda'nın yaratıcılığına güveniyorum ben.
 
Sengoku'nun Buda'sının altından olması gibi belki Luffy'nin Nika'sı lastiktendir.

Sengoku pasif olarak Altın değildi ama. Luffy suyun altında bile lastik kaldı. Bana kalırsa bu meyvenin temel gücü lastik. Uyanış ile diğer güçleri elde edecek. En mantıklısı bu olur diyeceğim ama, uyanış ile aynı zamanda etrafı da lastiğe çeviriyor. 300 in 1 diye atari CD'leri olurdu. Luffy şu an aynısı.
 
İçten hasar verdiler, etki etmiştir mutlaka. Ayrıca yine söylüyorum; Luffy, darbeyi Kaido'dan yedi. Kaido, Luffy dışında 15 kişiden falan.

Sezarın hakkı sezara.
Bak kendin diyorsun kaidodan kaidonun vuracağı darbe ile onların vuracağı darbe arasındaki farkı düşün ki onlar içten hasar vermediler yaptıkları en ağır darbe Zoronun oda dönüp izi kalacak diye tebrik etti sezarın hakkını brütüse veriyorsun haberin yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık