Aynen tam Joy Moy tipi var. Direkt soytariyi çagristirdi.Tipi neşeli çocuk kavramına uyuyor en azından .
Aynen tam Joy Moy tipi var. Direkt soytariyi çagristirdi.Tipi neşeli çocuk kavramına uyuyor en azından .
Asıl rezillik olan bu Oda denen arkadaşın buna mantıklı bir açıklama getirmemesi. 800 yıldır yakalamak istedikleri meyveyi yiyen biri var. Gomu gomu olduklarını da biliyorlar ama şimdi mi akıllarına geliyor önlem almak.Şu hükümetten çıkan tek sağlam şey cp0 başkanı zaten.
İddiamı sürdürüyorum. Onaylayan kim? Oda mı? Bölüm çıkıp karşıma gelmeden inanmam. .Ben inanmıyorum bu spoiler a, sandıkları henüz terk etmeyin. Daha İzmir gelmedi. Spoiler'daki tüm metinler ortalıkta dolaşan teoriler, milleti gazlayacak şeyler. Araya bir de Hiyor ve Orochi sıkıştırmış gerçekçi olsun diye. Yalan söylemenin altın kuralı, gerçekçi kılmak için araya gereksiz detay sıkıştırmaktır.
KORSANFAN ÜYESİYİZ OLUM BİZ, YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDE OKUYORUZ SPOILERLARI. Yutmam ben bunları
Meyvede bile var ama hükümette yok.Zoan meyvelerini kendi aklı mi varmış?
Seride ağzına kılıç alan adam var.Aynen tam Joy Moy tipi var. Direkt soytariyi çagristirdi.
Alttaki fake değil mi. Whole Cake adasından çarpmışlar sanırım1044 spoiler