Reis bölümde Luffy'nin yeni formu falan gözüküyor muymuş yoksa sadece dünya hükümeti,Joy Boy,antik krallıkla ilgili bilgiler mi var?Bölümde Kong bile varmış sanırım.
Reis bölümde Luffy'nin yeni formu falan gözüküyor muymuş yoksa sadece dünya hükümeti,Joy Boy,antik krallıkla ilgili bilgiler mi var?Bölümde Kong bile varmış sanırım.
Bir tane eleman var grupta. Az konuşan, öz konuşan tiplerden. Bölümde Zunesha ve Beş Kadim eş zamanlı olarak bir olaydan bahsediyormuş. Ne olduğunu söyletmediler.Amiraller wanoda diyebiliriz veya devrimciler vs denizciler.
JoyBoy açıklanacak muhtemelen, o yüzden antik yüzyıldan bahsetmesi normal.Savaşın ortasında, Kaido katliam yaparken bir anda ne olup da Antik Yüzyılı anlatmaya başladılar? Gerçek olduğunu zannetmiyorum.
Redonun gazete ipucusuna dış dünyadan başka bir anlam verememiştim doğruymuş sanırım.Perde mi kapanıyor acaba?
Gidişata göre perde yırtılıyor.Perde mi kapanıyor acaba?
Meyvedir muhtemelen, en sonda da Luffy gözükür onların konuşmasının sonunda.Bir tane eleman var grupta. Az konuşan, öz konuşan tiplerden. Bölümde Zunesha ve Beş Kadim eş zamanlı olarak bir olaydan bahsediyormuş. Ne olduğunu söyletmediler.
Başka birisinin filo gözüküyor sanırım dediği de uyar buna. Direk uyanıştan başlatması da beklenmezdi odadan. Dış dünya daha mantıklıRedonun gazete ipucusuna dış dünyadan başka bir anlam verememiştim doğruymuş sanırım.
Kadim meyve ve uyanışı açıklarken Zunesha'da "zamanında JoyBoy bunları bunları yapıyordu" diyerekten JoyBoy'un gücünü açıklıyodur, neticede ikisi ortak paydada buluşmuş olur. O zaman buna göre luffy'nin meyvesiyle JoyBoy meyvesinin aynı olduğu kesinleşmiş mi oluyor?Meyvedir muhtemelen, en sonda da Luffy gözükür onların konuşmasının sonunda.
Büyük ihtimalle kapanacak çünkü wano içinde sadece korsanlar ve dünya hükümeti gözüktü, denizciler hep perde kapanınca gözüktüler(oden fbsi hariç).Redonun gazete ipucusuna dış dünyadan başka bir anlam verememiştim doğruymuş sanırım.