Canlı yayınında yazdım umursamadı sanırım videosu çok izlendiği için bozuntuya vermek istemiyor.Youtubeda nemo diye bir kanal var öngörüşü spoiler 1044 diye lanse etmiş fkfldjdkdndj
Clickbait yapıyor arkadaş.Canlı yayınında yazdım umursamadı sanırım videosu çok izlendiği için bozuntuya vermek istemiyor.
Valla zamanında benim teoirimi kullanmak isteyip videosunu yapıp dipnot kullanmayan insanlar da varClickbait yapıyor arkadaş.
Clickbait yapıyor arkadaş.
Kitleleri de, çok garip oluyor. Dragon'un, Luffy'nin babası olduğu açıklanmasına rağmen; ''Roger'ın oğlu'' yazanlar vardı.Valla zamanında benim teoirimi kullanmak isteyip videosunu yapıp dipnot kullanmayan insanlar da var
Bizim burada 2 hafta önce konuştuğumuz, üzerine 50 tane yeni fikir getirdiğimiz konuyu video diye atanlar var. Ha iyi yapanlar da yok değilKitleleri de, çok garip oluyor. Dragon'un, Luffy'nin babası olduğu açıklanmasına rağmen; ''Roger'ın oğlu'' yazanlar vardı.
Ölüm tarihi bile tutmuyordu.
Luffy'nin annesinin, doğurmak için 3-4 yıl beklemesi gerekiyordu. Bunu, izleyicilerine anlatamıyorlardı.