Geç kaldın geç. :dd.dLa sırf bunu dememen için düzelttim ulen
Geç kaldın geç. :dd.dLa sırf bunu dememen için düzelttim ulen
Algı sistemi çalışıyor hey yavrum hey hep Zoro'cuların üstüne oynanan oyunlar bunlarGeç kaldın geç. :dd.d
Luffy olmasın sorun değil veya joyboyun olması, asıl sorun Zoro olunca iş yorumdan çok Zoroya yazılan şiirler romanlar haline dönüyor.Oda Luffy'i yedirmez, bölümde Zoro yoksa rahatız diye düşünüyorsun ama bölüm çıkar Luffy yerine JoyBoy uyanır, hevesin kaçar.
Delikanlısın ama safsın, fazla güvenmişsin Oda'ya.
Sana kalsa 30 bölüm önce Luffy Kaido savaşını kazanmıştı reis onu nabıcazLuffy olmasın sorun değil veya joyboyun olması, asıl sorun Zoro olunca iş yorumdan çok Zoroya yazılan şiirler romanlar haline dönüyor.
örnek vereyim Zoro hakkında yara bandı ile sarıldığına dair spoiler gelse bazıları o bantlarla kaidoyu boğacak yazar...
957'de ne olmuştu ?957 kalitesinde bölüm mü geliyo yohsa
Kazansa kimse şaşırmazdım zaten daha öncede yazmıştım bu kadar basit bitmeyecek diye daha acitasyonu var daha halkın duası var bunlar olmadığı sürece luffynin yenmeyeceğini kaç defa yazdım.Sana kalsa 30 bölüm önce Luffy Kaido savaşını kazanmıştı reis onu nabıcaz
Çok çarpıtmayalım. Yanlışa mahal vermeyelim. Ben her fan kitlesi için konuşuyorum. Bölümde Law bir kez daha şov yapıyor olsa sitede eleştiri alacak ama ben coşarım. Luffy, Zoro, Sanji vs. fanları içinde geçerli bu. Fanlar coşar ama eleştiri de gelir elbet. Fan çarpışmaları bunu gerektirir. :dd.dAlgı sistemi çalışıyor hey yavrum hey hep Zoro'cuların üstüne oynanan oyunlar bunlar