Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Luffy'i yedirmez, bölümde Zoro yoksa rahatız diye düşünüyorsun ama bölüm çıkar Luffy yerine JoyBoy uyanır, hevesin kaçar.
Delikanlısın ama safsın, fazla güvenmişsin Oda'ya.
Luffy olmasın sorun değil veya joyboyun olması, asıl sorun Zoro olunca iş yorumdan çok Zoroya yazılan şiirler romanlar haline dönüyor.
örnek vereyim Zoro hakkında yara bandı ile sarıldığına dair spoiler gelse bazıları o bantlarla kaidoyu boğacak yazar...

Worstgendeki eleman ne yazmış ya.

I'm actually wondering, how many of you would read spoilers if the Chapter would like... reveal the one piece or the will of D. or Ace getting killed or "Raizou is safe" or some other huge event like that? Still read spoilers?
Wouldn't it be far better to read the Chapter? idk

Sana kalsa 30 bölüm önce Luffy Kaido savaşını kazanmıştı reis onu nabıcaz :D
Kazansa kimse şaşırmazdım zaten daha öncede yazmıştım bu kadar basit bitmeyecek diye daha acitasyonu var daha halkın duası var bunlar olmadığı sürece luffynin yenmeyeceğini kaç defa yazdım.
Zaten hepsi Zoro yüzünden oldu o hiyoriden yemeği luffy yeseydi iş tamamdı :gamyon:

Algı sistemi çalışıyor hey yavrum hey hep Zoro'cuların üstüne oynanan oyunlar bunlar :artiz:
Çok çarpıtmayalım. Yanlışa mahal vermeyelim. Ben her fan kitlesi için konuşuyorum. Bölümde Law bir kez daha şov yapıyor olsa sitede eleştiri alacak ama ben coşarım. Luffy, Zoro, Sanji vs. fanları içinde geçerli bu. Fanlar coşar ama eleştiri de gelir elbet. Fan çarpışmaları bunu gerektirir. :dd.d :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık