Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar gaz verdiler. Sadece Luffy üstüne bir bölüm çizdiyse çok kötü butonunu kırmak lazım. Başka beklenti oluştu. Dış dünyayı bile gösterse yeterli.

Tam da onu diyecektim.Bu hafat spoiler okumayın.Tarihin en iyi bölümü geliyor diyorum ya!
Gelen kişi Luffy ise tarihin en iyi bölümü olamaz çünkü uyanış yapmış olacak üzerine hadi Kaido'yu dövsün diyelim zaten bunlar oluyordu bir bölüm önce de Kaido ile dövüşüyordu.

Gelen kişi Joyboy ise ve gizemlerin bir kısmını açıklıyorsa bölüm o zaman tarihin en iyi bölümü olur mu diye tartışlabilir insanlar ki bence en iyi falan olmaz gelen Joyboy'sa. Şuan öyle çok süper bölüm olması için bir sebep yok. Kaido etrafı yeterince ezip çaresizlik de yaratmadı ki son anda bir giriş olsun da insanlar yükselsin.

Yav he he'lik bir bölüm geliyormuş gibi hissediyorum.

@RedTeroR Biz seninle mi yapmıştık daha önce spoilera bakmama olayını? Acaba bütün hype bölüme saklasam mı diyorum ama hiç dayanabilecekmişim gibi de değilim.
Evet bu hafta da yapalım mı :ehe:

Gelen kişi Luffy ise tarihin en iyi bölümü olamaz çünkü uyanış yapmış olacak üzerine hadi Kaido'yu dövsün diyelim zaten bunlar oluyordu bir bölüm önce de Kaido ile dövüşüyordu.

Gelen kişi Joyboy ise ve gizemlerin bir kısmını açıklıyorsa bölüm o zaman tarihin en iyi bölümü olur mu diye tartışlabilir insanlar ki bence en iyi falan olmaz gelen Joyboy'sa. Şuan öyle çok süper bölüm olması için bir sebep yok. Kaido etrafı yeterince ezip çaresizlik de yaratmadı ki son anda bir giriş olup insanlar yükselsin.

Yav he he'lik bir bölüm geliyormuş gibi hissediyorum.
Tarihinin en iyi bölümü olması için Mihawk'ın ödülünün açıklanması lazım.

Bence çok yükselmeyin arkadaşlar!

Momonosuke vs Kaido falan okursanız çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.

Tecrübeyle sabittir.

Ben bir bölümde nirvanalara falan çıkıp sonrasında dünyanın iç çekirdeğinin en iç noktasına saniyeler içinde inen birisiyim.

Lance_Dragonite
Now seriously, I won't post any hint this week.

My advice is you MUST wait for the pictures this time. You will enjoy MUCH MORE the chapter that way. Read as few Spoilers as possible if you can.

Bölüme verdiği puan :100/10
Aklımı çeldi uzun uzun yıllardır yapmadığım bir şeyi yapacağım ve ilk kez bir sayıyı spoilerlara bakmadan okuyacağım.Bakalım spoiler olmadan hiç bir ipucu olmadan bir anda sayıyı okumak nasıl bir duyguymuş unutmuşum bu duyguyu.

Aklımı çeldi uzun uzun yıllardır yapmadığım bir şeyi yapacağım ve ilk kez bir sayıyı spoilerlara bakmadan okuyacağım.Bakalım spoiler olmadan hiç bir ipucu olmadan bir anda sayıyı okumak nasıl bir duyguymuş unutmuşum bu duyguyu.
Dayanabileceğini sanıyor musun?

Bu günün en sıcak vaktinde çölde yaşayan susamış bir insanın önünde su olmasına rağmen suyu içmemek istemesi gibi birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık