Chapter 28'e baktım. Şaka maka Shanks ve şapka var, üstüne Nami Luffy'ye meyve uzatıyor DAMNN??Chapter 28.
Son düzenleme:
Chapter 28'e baktım. Şaka maka Shanks ve şapka var, üstüne Nami Luffy'ye meyve uzatıyor DAMNN??Chapter 28.
Verdiği meyve sanji de olabilir. Zeff Sanji'ye küçük patlıcan diyorduChapter 28'e baktım. Şaka maka Shanks ve şapka var, üstüne Nami Luffy'ye meyve uzatıyor DAMNN??
Senin yazdıklarını okuyunca video aklıma geldi direkt.Daha önce dediğim gibi dedesi ve babası birşeyler biliyor ama susuyor. Bak bu video'yu yayınladığın iyi oldu güzel bir ipucu...
Şapkadan birşey çıkarsa Oda Moda olur )))Ben hâlâ şapkadan yanayım.
Kid ve Law dahil herkes luffy bel bağlamış.Şaşılacak olay da buIsın garibi luffy Yonkou'ya savaş acıyor ama bir tane filodan adam yok destek için allahtan luffy gittiği heryerde müttefik toplayacak kadar şanslı
Cp lerin güçlerinin az olduğu ortaya çıktı.Groseilerinde fazla güçlü olduğunu zannetmiyorum.En güçlüler amiraller yonkolar aşağıya doğru gidiyor.Yoksa neden Deniz lordlarını göreve çağırsınlar.Kendi göbeklerini kendileri keserler zaten.IM-Grosei-Amiraller silsilesi var.Denge konusunda haklısın denge sağlıyor gibi gözüküyorlar.AMa çok ileri gideni indiriyorlar bu da bir gerçek.Dünya'daki dengeyi korumak için Gorosei, yonkoulara izin veriyor olabilir. Sonuçta aktif olarak 4 yonkou ve tayfası var, bunun dışında yonkoular ve tayfaları kadar güçlü olmasa da başka oluşumlar olabilir One Piece'te. Dragon, Luffy gibi (Luffy dememin nedeni yonkou değil lakin o yolda ilerliyor ve hafife alınamaz). Gorosei denilen kişiler tabirlerince Dünya'yı yöneten insanlar, denizciler ve diğer güçleri ile birlikte bu kadar oluşumun karşısında zorlanırlar. Korsanların hali hazırda kendi aralarında rekabeti var zaten, neden masadan bir rakibi azaltsınlar ki? Yani demek istediğim şu ki, (bana göre) Gorosei'nin yonkou indirebilecek gücü var (bu güç denizciler olur, başka bir şey olur) fakat bunu kullanmıyor. BM'yi indirirsin eyvallah, Kaido'yu indirirsin eyvallah ama sonra ne olacak? Karasakal ve Shanks için ve Dünya'daki diğer fırsatçılar için boşluk oluşacak. Karışık yazmış olabilirim, kusura bakmayın. Kısacası, Gorosei Dünya'daki denge bozulmasın diye karışmıyor. (Luffy bu dengeyi alt üst ettiği içinde engel olmaya çalışıyorlar.)
Şapkadan ban çıkabilir dostum. Üst üste mesaj atmak yasaktır. Bir forum kurallarını oku istersen. Hoş geldin bu aradaŞapkadan birşey çıkarsa Oda Moda olur )))
Yeterince güçlü değil diyor işte, adam Yonkou seviyesine fazlası ile hakimGarp'in yeterince değil sözüne binaen birşeyler bildiği ortada luffy'den bir beklentisi var ve bu daha önce ki torunumdan da bu beklenir gibi birşey değil ciddi ciddi yeterince değil diyor.