Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm gelse de şu forum bir hareketlense. Fırtına öncesi sessizlik gibi. Kimsenin Op konuşası gelmiyor şu an.
 
Şimdi burada bir gerginlik yaşanmış, banlamalar falan olmuş. Sevdiğim işler bunlar, kaostan besleniyorum. Ben bu konuyla ilgili eyyorlamam şöyle. Zoro'nun bütün gücüyle Kaido'ya abandığı panelde Koca Anne özellikle dodge'laması için Kaido'yu uyarmıştı. Demek ki ciddi bir hasar vereceği mesajını alıyoruz burada. Zoro kral haki kullanımında deneyim kazandığı noktadan itibaren çizik bile atamadığı King'in kanadını kopardı. Demek ki arada bayağı bir nüfuz farkı var. Bu saldırıyı Kaido'ya yediremedi. Zoro'nun güncel hasar kabiliyetinin Kaido'yu öldürmeye yeteceğine inanıyorum ama Kaido öylece dikilerse geçerli bu durum. Adam dövüş konusunda çok iyi, epik savunmalar yapıyor, geleceği görüyor.
Hasar tanklama noktasında da Zoro'nun Luffy ve diğer novaları kurtarmak için Linlin ve Kaido'nu ortak yaptığı saldırıyı engellemesini ele alalım. O saldırı sırasında diğer novalar "öldük ya gg" diyorlar. Zoro saldırıyı tanklayınca teşekkür ediyorlar. Seride öyle iki canavarın saldırısını tanklayabilecek çok manyak yok. Çatıdaki Luffy - Kaido savaşının dengesini Zoro tek başına bozabilecek seviyede olduğu için, hikayenin sağlıklı akışı hatırına Oda, Zoro'yu bufflayıp yedek kulübesine aldı. Luffy Kaido ile kendi temposunda dövüşürken Law, kral hakili saldırısını şarjlamış Zoro'yu Kaido'nun arkasına ışınlıyor, Zoro vuruyor, afallayan Kaido'ya Luffy vuruyor. Tam devrilirken Law uyanışlı vuruş yapıyor. Sonra yerdeyken tepiklemeye başlıyorlar Kaido'yu. Böyle hikaye ilerlemez :D
Aynı bölümlerde kaido luffynin red hawkından kaçıyor yanlız kaçması çok güçlü olduğu anlamını çıkarmıyor. Kinge çizik atamamasının sebebi kingin sırtındaki mumdu o mum çok hızlanınca söndü diye Zoro yendi ( tabi yersen ama gerçek hikayede bu oldu) nüfuz meselesi olduğunu sanmıyorum şuanda bile kral hakiyi kullanamıyor bize gösterilen tüm hakiyi kılıca aktardı kılıçtan kral haki çıktı bilinçli yaptığı birşey değil halen kral haki kullanmayı bilmiyor :bilmem:. Bak bunu sırf toksiklik olsun diye yazmıyorum ama emin ol ki Zoro şuan kaidoyu öldürmek için rahat 7-8 saat dinlene dinlene kral haki yenileye yenileye yapması lazım ki bide kaidoda uyanış çıkarsa buda ona hızlı iyileştirme sağlıyor öyle bir durumda Zoro boğazını kesmeye çalışsa ( bu arada kaido sadece izliyor birşey yapmıyor) yarısına gelene kadar rahat 4-5 saat geçer bu sürede ilk kestiği yer kabuk tutar tekrardan başlaması gerekir.
 
Ben Garp dan aciklama bekliyorum. Kor amiral ablamiz Torunun hasir sapka 2 impartorun hedefinde ve sen sakinsin gülüyorsun bisi yapmayacakmisin diyordu. Diger 2 kor amiralde torunun hasir sapka ortaligin icinden gecti derken Garp "Henüz yeterli değil " dedi... Garp da bisileri biliyor ve ilk egitimleri boyle mi verdi. Monkey ailesinin D. Atalari joy boy ile cok fazla bagi olduğu gerçeğini aile sirri gibi seyleri gorebiliriz. Yine de Garp henuz yeterli değil derken gulmuyordu ve cok ciddiydi o bölümü defalarca izledim ve okudum şuan gelinen nokta da o sözlerin daha fazla anlami olduğunu gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık