Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra gorosei falan da hikaye. Kaido indiren tayfayi nasıl indirecekler? (Heleki elbaf'tan sonra muhtemelen luffy yonkou üstune çikar, zoro-sanji de amiral seviyesi olur.) Şimdi amiralleri göndersen akainu,aokiji olsa tamam ama mevcutlarla yine indiremezler. Cp0 desen :) anca toplu bir savaş olmali. En fazla devinip durur gorosei.

Bu arada dış dünya'da neler oldu ya da oluyor bilmiyoruz. Garp vivi falan demisti, BB ne oldu, wci falan? Dış dünya daha ilgi çekici gibi ama önce çok saglam bi uyanışla kaido'yu luffy bi postalasin.
Dünya'daki dengeyi korumak için Gorosei, yonkoulara izin veriyor olabilir. Sonuçta aktif olarak 4 yonkou ve tayfası var, bunun dışında yonkoular ve tayfaları kadar güçlü olmasa da başka oluşumlar olabilir One Piece'te. Dragon, Luffy gibi (Luffy dememin nedeni yonkou değil lakin o yolda ilerliyor ve hafife alınamaz). Gorosei denilen kişiler tabirlerince Dünya'yı yöneten insanlar, denizciler ve diğer güçleri ile birlikte bu kadar oluşumun karşısında zorlanırlar. Korsanların hali hazırda kendi aralarında rekabeti var zaten, neden masadan bir rakibi azaltsınlar ki? Yani demek istediğim şu ki, (bana göre) Gorosei'nin yonkou indirebilecek gücü var (bu güç denizciler olur, başka bir şey olur) fakat bunu kullanmıyor. BM'yi indirirsin eyvallah, Kaido'yu indirirsin eyvallah ama sonra ne olacak? Karasakal ve Shanks için ve Dünya'daki diğer fırsatçılar için boşluk oluşacak. Karışık yazmış olabilirim, kusura bakmayın. Kısacası, Gorosei Dünya'daki denge bozulmasın diye karışmıyor. (Luffy bu dengeyi alt üst ettiği içinde engel olmaya çalışıyorlar.)
 
Sanjinin gelmesi çok normal çünkü ayakta kalan en sağlıklı ve en sağlam kişilerden biri.
Hızlı iyileşme sayesinde adada ki en sağlam kişi de diyebiliriz. Hatta böyle bir vs de beklemiyor değilim, luffy gelene kadar tutabilir mi bilemiyorum ama oyalacağı kesin şanşinin.
 
Açılın, hemen senaryo yazacağım:

Marimo uyanmış, dilenci taklidi yapan Aykut Elmas gibi titrer halde Kaido'nun karşısına dikilmiştir. "Benim kellemi al, gariplere dokunma." der ve ekler, "Daha yeni Azrail'le kapıştım, adım öteki tarafa bile gitti. Bu yeşil kafadan alasını bulamazsın."

Lakin Sanji, Kuma fedakarlığını kaptırdığı Marimo'ya bu sefer fırsat vermeyecektir. Yeşil'in karnına tepiği vurduğu gibi Zoro'yu tekrar Azrail'in karşısına yollar. Ardından Kaido'nun karşısına geçip "Beni al!" diye haykırır. Kaido, kafasına balyozu gömçürdükten sonra "Bu Hasır Şapka tayfasının manyağı da bir değişik oluyormuş." diyerekten katliama devam eder. Sanji de "Ölümsüz Kral" unvanı alır.
 
Bu adam JoyBoy olarak piyasaya cikarsa eski ve hayatta olan büyük korsanlar piyasaya geri döner mi? Veya kaido ilke BM nun düştüğünü öğrenip... Misal shiki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık