Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sun God vs. Kaido
Kaido; Sonunda be! Nihayet dişli bir rakip!

Not: Savaş sonu onu da öldürür ;)
Bu sefer gerçekten Kaido'nun işi bitti yalnız. :/ E bitsin de zaten, tüm adayı tokatladı herif. Dövdü, yamulttu, bir vuruşla sektirip birkaç kişiye patlattı, dalga geçti, tek attı, alem yaptı, öldürdü... Mangaka Bigmom'ın aksine Kaido'nun hakkını fazlasıyla verdi neyse ki. Bu muhteşem performansı için kendisine teşekkür ederiz. Pisti boşaltsın artık yeter çok sıktı bu arc.
 
Bu sefer gerçekten Kaido'nun işi bitti yalnız. :/ E yeter artık tüm adayı tokatladı. Dövdü, yamulttu, dalga geçti, tek attı, alem yaptı, öldürdü... Mangaka Bigmom'ın aksine Kaido'nun hakkını fazlasıyla verdi neyse ki. Bu muhteşem performansı için kendisine teşekkür ederiz. Pisti boşaltsın artık yeter çok sıktı bu arc.
Sen daha uyanışı görmedin ;)

Birilerinin canı sıkılıyor diye, aslan kükremekten vazgeçmez...!
 
Kaido umarım diş gösterir. Uyanış bekliyorum kendisinden. Luffy bu haliyle Kaido'ya kolay zorluk atmasın. Atarsa iyice rezalet olur.

1037. bölümdeki dövüşün tadını yakalasalar keşke tekrardan. Dişe dişe kana kan tadında dövüş çok daha keyifli.
 
Son düzenleme:
Spoiler konusunda o kadar çok konuşuldu ki denecek başka bir şey kaldı mı bilmiyorum. Bu bölüm kabak çekirdeği öbeğinin içindeki o ağza gelince yeme isteğini götüren, ağzı zehir eden acı kabak çekirdeği gibi. Farklı meyveymiş vs. Geçen bölüm de söylemiştim, bir karakter meyveye garip bir anlam yükledi, 5 karakter de gizli bir meyve var ha dedi diye 950 bölümlük meyvenin değişimi bir temele oturmuş mu oldu?

Luffy meyveyi yemekle ana karakter olmuş. Tam bir seçilmişlik var. Halbuki hikayenin ilk yarısında herhangi bir D'nin geçmişten gelen iradeyi taşıyacağı/uyandıracağı ima ediliyor gibiydi. Beyazsakalın Marineford konuşmaları bunu ima eder gibiydi. Yani yarı seçilmişlik var gibiydi, D'lerden biri yapacaktı bu işi. D'ler arasında da Luffy öne çıkıp iradeyi sırtlayacaktı.

O yüzden hayal kırıklığı olan bir bölüm. Hayal kırıklığı olan bir bölüm. Yazık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence gayet güzel oldu. Hiç kimsenin aklında böyle bir çizgi film gücü yoktu. Oda gene şaşırttı bizi. Çok da eğlenceli olmuş. Animede bu sahneler acayip keyifli olacaktır. Doom dut da da 😂 dövüş müziği bu. Arka planda sürekli çalan doom dut da da. Şuan luffy seride gördüğümüz en büyük fiziksel gücü gösterdi muhtemelen. Devasa bir ejderhayı savurup durdu. Fakat luffy biraz daha dövüşebilirim dedi. Muhtemelen uyanış çok uzun sürmüyor ve çok enerji harcıyor. Ayrıca luffy henüz kaidoya birşey de yapamadı. Kaido etkilenmiyor sağa sola vurulmaktan. Kendi patlamasını daha önce zaten raizo da geri yansıttı. Acı çekse de umrunda değil. Luffy kral haki eklemeli bu haline vuracağı zaman. İşte o zaman kafa kafaya dövüşün üzerine çıkacaktır. Tek problem şu. Kaido daha geçen bölüm geleceği görebildiğini bize gösterdi. Adam geleceği görmeyi kapatıp dövmüş milleti bunca zamandır 😂 şimdi bir de çıkar uyanış açarsa ne olacak? Ejderha uyanışı nasıl olabilir bilemedim. Aklıma birşey gelmiyor. Belki hibrid modda da ejderha modun tüm özelliklerini kullanma ve çok hızlı iyileşme gelir. Hibrid modda kesici saldırı yapamıyor, tatsumakisi de yok. Uçamıyor. Muhtemelen bunlar eklenir. Fizik gücü de anormal artacaktır. Alev gücü de magma seviyesine çıkarsa şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık