Ahhh, bu espirine mi yakınayım yoksa az önceki yorumuna mı bilemedim...Ben op okuyorum ama sen heralde one punch man falan okuyosun. Tamam luffy aslinda luffy'de degil
Alt tarafı Doffy ve Kata'da gördük. Bunu söylemen için erken. Seri sona yaklaşıyor, Luffy KK olacak isim tabi ki uyanışa sahip olacak. Law ve Kid'de zirve için yarışacak isimler tabi ki onlarda uyanış sahibi olacak. Seri başında şimdi ki gibi düşmanlar yoktu. Yeni dünya elini kolunu sallayarak gezebileceğin bir yer değil. Diken üzerindesin.Şu meyve uyanışı işinin suyu çıkacak gibi. Artık her gördüğümüz karakterde meyve uyanışı görmeye başladık. Seri başında şeytan meyveleri bile ütopik bir güç gibi görünürken şu anda uyanış açmayanı dövecekler gibi.
Wanoda bile ilk emirleri luffyi öldürmek değildi yani luffy için gelmediler. Bu meyve değişikliğine gerçekten de son sayılarda karar vermişe benziyor.Saydığın şeylerin hiçbirinde Dünya Hükümeti'nin bir müdahalesi yok. Luffy, Kuzan ile şans eseri karşılaşıyor. Aynı şekilde Enies Lobi'ye kendisi giriyor, Impel Down'a kendisi sızıyor, Marineford'daki savaşa kendisi katılıyor, Kutsal Ejder''e yumruk atarak adaya Kizaru'nun gelmesine neden oluyor. Saydıklarında Luffy ve Dünya Hükümeti'nin karşı karşıya gelmesinin tek nedeni Luffy'nin korsan olması ve giriştiği eylemler, meyvesiyle ilgili en ufak bir durum bile yok.
Dünya Hükümeti'nde kimin durumdan haberi var ? Luffy inlerine girmişte öldürememişler peşine düşüp mü öldürecekler? Luffy yada başkası fark etmez, amiral seviyesinde adamların elinden böyle ünlü bir korsan bir şekilde defalarca kurtulabiliyorsa peşine kimi takacaksın daha? Şans eseri falan fark etmez amiral yakaladı mı affetmez olmalıydı bakış açısı.Saydığın şeylerin hiçbirinde Dünya Hükümeti'nin bir müdahalesi yok. Luffy, Kuzan ile şans eseri karşılaşıyor. Aynı şekilde Enies Lobi'ye kendisi giriyor, Impel Down'a kendisi sızıyor, Marineford'daki savaşa kendisi katılıyor, Kutsal Ejder''e yumruk atarak adaya Kizaru'nun gelmesine neden oluyor. Saydıklarında Luffy ve Dünya Hükümeti'nin karşı karşıya gelmesinin tek nedeni Luffy'nin korsan olması ve giriştiği eylemler, meyvesiyle ilgili en ufak bir durum bile yok.
Bu malları engelleyen, maniple eden Im çıksa, kendisi ikili oynuyor olsa bir sebepten anca toparlarBelki de Gorosei yoğunluktan başını kaldıramıyordu o kadar dosyanın içinde Luffy'nin meyveyi görmediler?
IM'in ikili oynayacağını sanmam çünkü taptıkları kendisi, bir üstünde kimse yok. Kendi topuğuna sıkmaz. Ama engellemek için bir sebebi varsa güzel olur. Belki uyandırmasını bekledi bir sebepten ötürü.Bu malları engelleyen, maniple eden Im çıksa, kendisi ikili oynuyor olsa bir sebepten anca toparlar
Big mom konusuna girmiyorum robin'inAhhh, bu espirine mi yakınayım yoksa az önceki yorumuna mı bilemedim...
Bak şimdi luffy ile kaido arasındaki dövüş 3-5 bölüm içinde muhtemelen luffynin yenmesi ile bitecek ki bu onu yonkou seviyesinin en üstüne koyacaktır, ki bu olmadan önce bile 1042. Bölüme kadar olan kısımda luffy zaten halihazırda o seviyenin adamı olduğunu kanıtladı, gök yardı,kısa süre önce bigmom ile savaşan kaido luffy için uzun süredir bu kadar ciddileşmemiştim diyor, bigmomun performansı ortada tüm bunlara rağmen halen geliyor ve luffy öbür arc yonkou seviyesi olacak diyorsun anlam veremedim gitti arkadaş.