Neyden bahsediyorsun bilemedim amaYalnız Luffy de olmasa duygu hissedemeyeceğiz koskoca serinin savaşlarından.
Neyden bahsediyorsun bilemedim amaYalnız Luffy de olmasa duygu hissedemeyeceğiz koskoca serinin savaşlarından.
Sızdırılmayan bilgi var denmiş bölümün sonunda Luffy'nin yeni formunu göreceğiz muhtemelen ama o bakış başkaydı beBeklediğim, saldırıyı yedikten sonraki bir kaç sayfada Luffy'nin Lucci v2 bakışı atıp dövüşe devam etmesiydi. Oda bu sahneyi bölüm sonuna saklamışsa da tamamım. Ama bölüm sonunda da bize bir şey göstermezsen Oda, sana yatacak yer bana alacak nefes haramdır.
Gözlem hakiyle olayı görüp aradan çekilerek sopayı Cpye vurdursaydı bunlara hiç gerek olmazdıBeklediğim, saldırıyı yedikten sonraki bir kaç sayfada Luffy'nin Lucci v2 bakışı atıp dövüşe devam etmesiydi. Oda bu sahneyi bölüm sonuna saklamışsa da tamamım. Ama bölüm sonunda da bize bir şey göstermezsen Oda, sana yatacak yer bana alacak nefes haramdır.
Nerede geçti?
Karasakal zaten 2 (op) meyve ile yonko seviyesi. Luffy de bu arc ileri kral haki ile aşşağı düzey yonko seviyesi oldu.Karasakalda da ikinci meyveyi yedirriz lütfüye yada 4. haki türü felan çıkar, ne kafaya takıyosun verecek torpil mi yok
O zaman külotçu japon dramına gönderme yapamazdı. Ayrıca tamamen gücünün her zerresi ile tek rakibe odaklı mücadele ediyorken geleceği görememesini anlayışla karşılıyorum ben.Gözlem hakiyle olayı görüp aradan çekilerek sopayı Cpye vurdursaydı bunlara hiç gerek olmazdı
Lütfü fanı olmanın zor yanları işte. Gel Kaido fanı ol, rahat etBeklediğim, saldırıyı yedikten sonraki bir kaç sayfada Luffy'nin Lucci v2 bakışı atıp dövüşe devam etmesiydi. Oda bu sahneyi bölüm sonuna saklamışsa da tamamım. Ama bölüm sonunda da bize bir şey göstermezsen Oda, sana yatacak yer bana alacak nefes haramdır.
İkiyüzlü birisinin niye fanı olsunlar? Herif hem üzlüyor hem de yüzsüz gibi kazandım diyor.Lütfü fanı olmanın zor yanları işte. Gel Kaido fanı ol, rahat et